Kahramanmaraşlı 24 Yaşındaki Özel Harekat Polisi Bayram Çiçek 3 Ağustos 2018'de Hakkari'de teröristlerin hain saldırısında ağır yaralandı. Olay sonrasında Yüksekova Devlet Hastanesi'ne ardından da Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne (GATA )sevk edildi Ankara'da tedavisi devam ederken 10 Eylül 2018 'de şehadet şerbeti içti. Acısı gerçekten çok büyüktü Şehit acısı kolay bir acı değildi.108 yaşındaki babaannesi Zeliha Çiçek 'in kalbi torun acısına daha fazla dayanamadı, acı haberle birlikte hayata gözlerini yumdu. Sadece ailesinin değil, bütün herkesin ciğeri yandı.

Şehit Özel Harekat Polisi Bayram Çiçek ve babaanne Zeliha Çiçek için Afşin ilçesine bağlı Arıtaş Mahalle Meydanı'nda cenaze töreni düzenlendi. Cenaze yeri mahşer yeri gibiydi. Şehit Polis ve Babaannesini sonsuzluğa uğurlamak için çok sayıda duyarlı insan mahalle meydanına toplandı. Cenaze namazlarını Kahramanmaraş İl Müftüsü kıldırdı. Şehidin ailesi son derece üzgündü annesi ve kız kardeşleri ayakta durmakta güçlük çekti. Vatan ve bayrak için ödenen bedel çok ağırdı. Şehidin babası hem yüzüne bakmaya kıyamadığı gül yüzlü oğlunu hem de asırlık annesini sonsuzluğa uğurluyordu. Törende üzerindeki şehit evladının ve yaşlı annesinin acısının bütün ağırlığına rağmen metanetini yitirmemiş bir şehit babası vardı. Allah sabrını da metanetini de o babaya vermişti. Şehit evladını ve yaşlı annesini aynı anda yan yana vatan toprağına emanet eden o fedakar babanın yüreğindeki yangını anlatabilecek hiçbir kelime bulamıyorum. Sadece şunu söylemek istiyorum; İşte bu vatan böyle kurtuluyor. Babalar evlatlarından, evlatlar babalarından ayrı düşüyor. O büyük ayrılık ki, yüreklerde şehit acısını kartopu gibi büyütüyor. Şehit acısını sadece yaşayan biliyor. Hiçbir tarifi olmayan şehit acısı ile yaşama tutunan anneler, babalar, eşler, çocuklar kardeşler herşeye rağmen büyük bir metanetle 'vatan sağ olsun 'demeye devam ediyorlar. Kahraman şehitlerimizin ve acılı ailelerinin kıymetini bilelim. Onlar bedel ödüyor, onlar kendi evlatlarını kendi elleriyle kara toprağın kara bağrına bırakıyor, başka aileler çocuklarıyla mutlu yaşasınlar diye. Bundan daha ağır bir yük kimin omuzlarında var. Onlara gerçekten çok minnettarız,

Güle güle Kahramanmaraş'ın Kahraman evladı cennet kokulu şehit özel harekat polisi Bayram Çiçek… Güle güle kahraman polisimizin asırlık 108 yaşındaki babaannesi Zeliha babaanne ne mutlu sana ki şehit torununla cennet bahçesinde yan yana koyun koyuna yatıyorsun...Ruhunuz şad ,mekanınız cennet olsun. Türkiye'm başımız sağ olsun. Böyle kahraman torunlar, böyle torununu canından üstün tutan babaanneler olduğu sürece bizi kimse yıkamaz. Ne mutlu Türküm diyene.