Uzun soluklu başarılara imza atmanın yolu ekip ruhundan geçer. Büyük işler başarmak için insana güvenmek gerekir. Güven duygusu insanın kalitesiyle ilgilidir. Her yerde güven duygusu yaratacak insan bulunur. Güven duygusu yaratan insan, ne iş yaparsa yapsın, başarılı olur. İnsana güven en vazgeçilmez bir özelliktir fakat bu güvene de layık olmak lazımdır. İnsanın her türlü vefasızlığına rağmen insana güven duymaktan başka bir çare de yoktur. Yani hayatta başarılı işler yapmak, başarmak için insana güvenmek gerekir.

Dönemin teknolojisine göre çok tehlikeli bir iş yapan, vahşi hayvanların fotoğraflarını oldukça yakından çeken bir adam vardı. Ünlü Kodak firmasının kurucusu Mr. Eastman 1930'lu yıllarda basit film makineleri kullanarak Afrika'daki vahşi hayvanların fotoğraflarını yanlarına yaklaşarak çekme cesareti gösteren bu adama, dostları bunu nasıl gerçekleştirebileceğini sordular.

Mr. Eastman şöyle açıkladı: "Yanıma güvendiğim bir avcı aldım. Makinemin 10 metre kadar önüne bir çizgi çizdim. Avcıya, ben film çekerken herhangi bir hayvan bu çizgiyi geçme teşebbüsünde bulunursa derhal vurulmasını söyledim."

Bu kez dostları daha da heyecanlanarak:

Ya avcı vurmasaydı? Onun, söylediklerinizi yerine getireceğinden nasıl bu kadar emin oldunuz? Canınızı nasıl bu kadar kolayca tehlikeye atabiliyorsunuz? " diye sorduklarında Mr. Eastman şöyle cevap verdi:

"Dostlarım! Hayatta başarılı olmak istiyorsanız, yanınızda çalıştırdığınız insanlara güvenmeyi öğrenmelisiniz.