31 Ağustos 2018 sabahı Batman'da şehit düşen iki askerimizden birisi olan Jandarma Uzman Onbaşı Adem Güven Samsunluydu. Samsun'a ateşi öyle bir düştü ki hepimizin yüreği dağlandı… 25 yaşında ve bekardı. Tek dileğimiz vardı, bu son şehit acımız olsun' dedik. Bu defada bu son olmadı. Şehit acısı Samsun'u yakmaya devam ediyor. Aslında sadece Samsun'u değil bütün Türkiye'yi yakmaya devam ediyor yangın öyle bir yangın ki, bir türlü sönmüyor. Nereden başlarsa oradan yanmaya devam ediyor.

Gerçekten yüreğimiz dağlanıyor, canımız acıyor. Yine bombalı tuzağın kurulduğu yer Batman, tarih 4 Eylül 2018, bu defada sabah, saat 06;00… 4 askerimiz olay yerinde, 3 askerimiz tedavi için kaldırıldıkları hastanede toplam 7 askerimiz şehit, 2 'de yaralı askerimiz var.7 Kahraman şehidimizden, 7 evladımızdan,7 kınalı kuzumuzdan birisi olan Jandarma Uzman Çavuş Uğur Göksu Samsunlu… Şehidimiz Jandarma Uzman Çavuş Uğur Göksu'nun acı haberi Samsun'un Ladik ilçesi Deliahmetoğlu köyündeki baba ocağına alev topu olup düştü. O alev topu ki hepimizi yaktı, canımız acıyor. İçimizdeki ve dışımızdaki hainlere lanetimiz artıyor. İsyan ediyoruz ama devletimize değil. Hainlere ve hainlerin safında duranlara elbette isyan ediyoruz. Kırmadan, dökmeden dik duruyoruz. Bütün şehitlerimizin ve bütün şehit ailelerinin yanındayız. Vatan sağ olsun diyen kahramanlarımızın önünde saygıyla eğiliyoruz. Şu bir gerçek ki şehit acısı Samsun'u, Samsunluyu terk etmiyor. Samsunlu askerler yine şehadete en önde koşuyor.

Canlarını hiçe sayarak bu vatan için en önde koşan, devlete ve millete zeval gelmesin diye şehadet şerbeti içen kahraman şehitlerimizin fedakarlıklarını biliyoruz. Onlara çok borcumuz var. Kanlarıyla sulanan bu vatan topraklarında hiçbir ihaneti kabul etmiyoruz. Batman'daki hain tuzakta şehadet şerbeti içen şehitlerimizin fedakarlıklarını unutmamız mümkün değil. Acılarının ne kadar tarifsiz bir acı olduğunu ateşin düştüğü yerde görüyoruz. Şehitlerimizin annelerinin yüreğindeki ateş hainleri kökünden yakacaktır buna inanıyoruz. Vatan uğrunda canlarını veren hiçbir şehidimizin kanı yerde kalmaz. Batman şehitlerimiz; jandarma Astsubay Ömer Yiğit Ulus'a ( İzmir),Uzman Çavuş Ali Ekim 'e (Isparta),Uzman Çavuş Neşet Gök'e(Eskişehir),Uzman Çavuş Özgür Can İnce'ye(Ankara),Jandarma Uzman Çavuş Uğur Göksu'ya(Samsun),Uzman Çavuş Süleyman Aydın'a (Amasya),Uzman Çavuş Okan Dinçer'e (Balıkesir) Allahtan rahmet diliyorum. Ruhları şad mekanları cennet olsun. Ailesinin ve Yüce Türk Milletinin başı sağ olsun ,başımız sağ olsun.

AYHAN HAMLI SAMSUN