Tarih 4 Ekim 2018… 8 ana kuzusu,8 umut,8 evlat,8 kahraman Batman'da şehit düştü. İsimleri ve memleketleri: Astsubay Ömer Yiğit Ulus ( İzmir),Uzman Çavuş Ali Ekim (Isparta),Uzman Çavuş Neşet Gök(Eskişehir),Uzman Çavuş Özgür Can İnce(Ankara),Jandarma Uzman Çavuş Uğur Göksu (Samsun),Uzman Çavuş Süleyman Aydın (Amasya),Uzman Çavuş Okan Dinçer (Balıkesir),Uzman Çavuş Yahya Şen (Kırıkkale)... Kimi hemşehrimiz, kimi evladımız kimi kardeşimiz, kimi komşumuz, kimi arkadaşımız hepsi de şehadet şerbeti içmiş cennet kokulu kahraman Türk askeri. Onlar bizim onurumuz ve gururumuz. Üzülmüyoruz dersek yalan olur, elbette çok üzülüyoruz. Çünkü şehitler hepimizin… Onların cenazelerinde saf tutmak onların, ailelerinin yanında olmak herkes için bir vefa borcudur. Bu vatana, bu millete, bu şanlı bayrağa saygıdır. Keşke aynı anda her yerde olabilsek ama bu mümkün değil. Onlardan helallik, istemek onlardan helallik alabilmek azımsanacak bir iş değil. Kendini bilene, bu bir mecburiyettir. Kim hangi şehirde ise şehidine sahip çıkmalı, namazını kılmalıdır.

Şehit cenazelerinde tarifsiz acı var… 8 şehitten birisi Samsun'a bağlı Ladik ilçesinden. Ladik'te tarifsiz acının adresinde Samsunlu şehit Jandarma Uzman Çavuş Uğur Göksu'nun cenaze töreninde yine mahşeri bir kalabalık var. Kalabalığın ortasında şehit acısının can yaktığı yerde olmak hiç kolay değil. Kolay olmayan o yerde dik durmak, şehidin naaşının en yakınında olmak, anne şefkati ile şehidinin cennet kokulu tabutuna dokunan acılı gözlere tanıklık etmek çok zor. Bir aile düşünün, o ailenin fertleri bütün umutlarını bağladıkları evlatlarını Türk bayrağına sarılı bir tabut içerisinde kucaklıyor, buna hangi yürek dayanır. Ne kadar dik durmaya çalışsak bile yüreğimiz dağlanıyor… Bölücü hainlere isyan ediyoruz, alçaklara kinimiz artıyor… Şehitlerimiz kime hangi kötülüğü yaptı, kimin insanca yaşamasına engel oldu? Onlar herkes insanca yaşasın ayrım olmasın diye görevlerinin başındaydı. Hainlikte, alçaklıkta, bölücülükte yarışanlar askerlere puştluğun daniskasını yaptılar. Bu yüzden Samsun'un Ladik ilçesi de şehit ateşi ile yandı. Ladik 5 Ekim 2018 'de Şehit Jandarma Uzman Çavuş Uğur Göksu'yu dualarla cennete uğurladık. Şehidimizin ruhu şad, mekanı cennet olsun.

Yine cennet kokulu kahraman bir şehidimizin Samsun'un Ladik ilçesindeki son yolculuğunda mahşeri bir kalabalık olduk. Acımız tarifsiz… Cennet yolcusu şehidimiz Jandarma Uzman Çavuş Uğur Göksu'yu vatan toprağına dualarla emanet ettik. Güle güle Şehit Jandarma Uzman Çavuş Uğur Göksu. Güle güle annesinin güzel oğlu Şehit Jandarma Uzman Çavuş Uğur Göksu …Sakın unutmayın bu vatan sizlerin sayesinde kurtuluyor. Yine bu şanlı bayrak sizlerin sayesinde özgürce dalgalanıyor. Sizlere minnettarız. Ruhunuz şad mekanınız cennet olsun. Yüce Türk Milletinin başı sağ olsun…