Sağlam atılmış temelleri bu gazetenin. 14 yıllık inanç, bilgi ve emekle gelinmiş başarı dolu bu günlere.

İşimiz bu açıdan hem kolay hem de zor. Sağlam temeller üzerine yeni burçlar dikmek kolay da o temele, o emeğe ve o isme layık olmak zor.

Genç bir kadro var bu kurumda, pırıl pırıl bir kadro. Yürüyecekleri uzun yola hazırlıklı ama daha önemlisi, inançları tam. Zaman zaman ayakları takılacak bir engele, düşecekler belki fakat asla düştükleri yerde kalmayacaklar, kalkacaklar ve ileriye, hep ileriye yürüyecekler daha azimli, daha bilgili ve deneyimli olarak.

Ben onlara inanıyorum. Lütfen siz de inanınız.

Yeniden yapılanıyoruz. Sadece gazete olarak değil, Haber Medya Grubu olarak yeniden yapılanıyoruz.

Haberaks TV'nin Genel Yayın Koordinatörü Onur Nurdemir artık Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü. Onun bıraktığı görevi devralan ise Bafra gazeteciliğinin bilinen ve sevilen genç bir ismi: Ümit Ceylan…

Ustalar yuvaya dönüyorlar, gençler kervana katılıyorlar. Erdem Erol, bu kentte birçok başarıya imza atmış bir kalite ve karakter timsali. Kalemini ve kalitesini anlatmaya gerek yok. Erdem Erol bugünden itibaren günlük yazılarıyla haftanın beş günü aramızda olacak. Hoş geldin Sevgili Erdem.

Bayram Ok da bir başka usta, bir başka değer. Bu kentte yıllara namusuyla ve onuruyla imza atmış bir muhabir. Bir ara kopmuştu, yeniden döndü basın dünyasına. Çok özel haberleri onun kaleminden okuyacağız inşallah…

Erdinç Yıldız yeni mezun ve okullu bir genç… O da ilk heyecanı bizimle yaşayacak, bizim fırında yanacak, pişecek ve olacak inşallah.

Çoğu kimse Ahmet Hayvalı'yı sadece mali müşavir ve serbest muhasebeci ve de o mesleğin duayeni, camiasının onursal başkanı olarak bilir. Ama benim yaşımdakiler onu gazeteci kimliğiyle tanır ve hatırlarlar. Yetmişli yıllarda çiçeği burnunda bir mali müşavirken aynı zamanda bir yerel gazetenin de ortağıydı. Rica ettim, sağ olsun kırmadı ve köşe yazarı olarak basın dünyasına yeniden döndü. Ahmet Hayvalı iki haftadır 'analiz' başlığı altında yazıyor, bundan sonra her hafta bizimle olacak.

Bu kadar değil elbet, bu sadece buzdağının görünen yüzü. Bu kentin, bu ülkenin yakından tanıdığı çok seçkin isimlerle zenginleşiyor mevcut yazar kadromuz. Seçkin kalemler önümüzdeki hafta başından itibaren her sayfada karşınızda olacak. Nitelik ve nicelik zenginliğini sunacak olmanın heyecanını yaşıyoruz şimdiden.

Spor sayfalarımız bu kadro zenginliğini gözler önüne seriyor iki haftadır. Tevfik Demir, Metin Atlı, Selçuk Kaya, Selamet Atlı, Ceyhun Donbay ve Salim Yıldız spor yazılarıyla sizlerle olacaklar. Erdem Erol da zaman zaman bu sayfada yazacak. Yeni isimler de yakında katılacak aralarına.

Bize inanınız ve bizi bekleyiniz lütfen. Diğer isimleri ve yenilikleri tanıtmaya devam edeceğim hafta boyunca…