İnsanların iyisi insanlara yararlı olandır. Olduğu konumu değerlendirenler ve birikimlerini paylaşarak çoğaltabilenler asıl servet sahipleridir.
Hayat doğum ve ölüm arasında bir yoldur. Önemli olan bu yolda uzun değil, sağlam adımlarla iz bırakarak yürüyebilmektir. Şu da unutulmamalıdır ki; En kolay iş konuşmaktır, ancak önemli olan konuştuğunu dinletebilmekten geçmektedir. Bize düşen iyiye, güzele, hakka, hukuka hizmet edebilmektir.
Adını KULVAR koyduğumuz köşem de sizlerle ,ülke ve şehrimizin spor panoramasını ,sportif yaşam ve çeşitli branşlara dair güncel gelişmeleri ele almaya çalışacağım. Akıl hocalığı veya spor ulemalığı peşinde olmadan ,naçizane bilgi alış verişi çabası içerisinde olacağımıda bilmenizi isterim. Bir büyüğüm şöyle demişti: 'Tavsiyelerde bulunanlar esasta kendilerine bir şey ister'. Bu gerçekten yola çıkarak, egoist ve taraflı yaklaşımlar yerine ,sizlerle beraber ortak bir paydada buluşabilmek yegane amacım olacaktır.
Bu anlamda bana, sizlerle birlikte olma fırsatını veren Haber Gazetesi'ne ve Genel Yayın Yönetmeni sayın Osman Kara ağabeyimize sonsuz teşekkür ederim. Karınca kararınca aydınlatıcı ve bilgilendirici olabilirsem sevineceğim.
Sınıfa ilk kez giren bir öğretmenin heyecanı gibi bir heyecan var içimde, dilerim şehrimin ve ülkemin sporuna küçücük de olsa katkım dokunur ve yanlış olan bazı şeyleri hep birlikte düzeltip çok daha güzel platformlarda spor yapma ve izleme olanağını yakalayabiliriz.
Armalı formanın sahibi ve Kuzeyin Yıldızı olmanın gururu ile, bölge ve ülke sporunun her zaman nabzını tutacak olan siz değerli Haber Gazetesi okuyucuları, bu satırları okuduğunuz sırada ben ilk yazımı yazmış ve anlatılamayacak bir heyecan içinde okunup okunmadığını merak etmekte olacağım.
3 puanın keyfi ile, güzel bir hafta, şampiyonluk adına güzel bir gelecek temennisiyle...