Ligin 8. Haftasıyla birlikte Samsunspor'da zorlu bir viraja girdi. Bunlardan ilki Bodrum B.B.spor deplasmanıydı.
Gaziantepspor galibiyetinden sonra Taner Hocanın kadro kurgusuna baktığımızda, yine sakatlığından dolayı Ercan'ın olmadığını, haftalardır kadro dışı olan Canberk Dilaver ilk 18 de yer alırken Enes İslam İlkin 18 kişilik kadroda yer bulamadı. Birkaç haftadır eleştiri alan Furkan Köse bu maçta yerini Ahmet altına devretti. Ahmet Altın'ın kurtardığı penaltı belki de maçın kırılma anıydı. O dakikalarda iki bire gelmesi Samsunspor'u sıkıntı ve strese sokardı.
Evet belki sentetik çim de oynamak bizleri önce korkuttu ama, kendi iç saha maçımız da bozuk çim de oynamaktan bence orada daha rahat futbol ortaya koydular.
Hiçbir oyuncumuza buradan eleştiri yapmak istemiyorum. 7 günlük sürede 3 maç oynuyoruz. İkisini oynadık ve kazandık Eleştiri yok önümüze bakalım .Tek isteğim Pazar saat 19 da en az 25 bin taraftar stadyumda olsun istiyorum benim isteğim bu.
Biliyorsunuz maçı veren yayıncı kuruluş yoktu. Taraftarın Sesi ekibi adına Hüseyin Karataş yaptığı kaliteli yayınla maça gidemeyen taraftarları mağdur etmemiştir. Hem kendisine hem de yorumcu Ahmet Çabuk ağabeyimize bütün taraftarlarımız adına teşekkür ediyorum.
Şimdi daha yüksek bir sesle şampiyon Samsunspor diye haykıralım...