Köftecisinden simitçisine, kağıt biletli senelerden gazeteden yapılan şapkalara.

Kısacası anılardan anılara...
Herkes önüne bir çocuk alıp sokmuştur maça. Biz amcaların, abilerin önünde biletsiz maça giren çocuklarız.
43 senelik tarih.
Anılarımız saymakla bitmeyecektir. Hatıralarımız yaşatılacak kadar değerlidir.
Hepimizin bildiği üzere Canik ilçemizde yer alan 19 Mayıs Stadyumu'nun, Millet Bahçesi projesi kapsamında yıkım kararı çıkarılmıştı. 1975 den beri Samsun'umuza ve Samsunspor'umuza hizmet veren 19 Mayıs Stadyumu, Samsunspor tarihinin de yüzde 90'lık kısmında yerini koruyordu. Koruyordu çünkü yıkım hızlı bir şekilde başladı ve aynı hızla da devam etmekte.
Samsunspor taraftarı gerek sosyal medyadan gerekse Güney Üst Tribün vasıtasıyla tribünlerden 'HATIRAN YAŞASIN, MARATON YIKILMASIN' diye çağrı yapıyor. Taraftarımız maraton tribününün 20 Ocak 1989 kazası anısına bir sembol olarak anıtlaştırarak, yıkılmasın istiyor.
SAMSUNLULAR ÇİĞDEM KARAASLAN ABLASI'NA SESLENİYOR...
Millet Bahçesi projesinin temelinde yer alan önemli isimlerin başında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Sayın Çiğdem Karaaslan yer almakta. Samsunsporlular Çiğdem ablayı "Bu Aşkın Kahramanı Sensin" projesinin açılışındaki konuşmasından hatırlayacaktır. Bu duygu yüklü konuşma bizi oldukça etkilemişti. Bu etki öyle bir iz bırakmış ki; dün akşam da Üni-Sam fikir oluşumu üyeleri twitter üzerinden Çiğdem ablalarına "Hatıran Yaşasın" diyerek seslendi. Ben buradan seslenmek istiyorum. Sayın vekilimiz, MARATON YIKILMASIN, HATIRAMIZ YAŞASIN...