Karşılıksız sevginin ete kemiğe bürünmüş halidir annelik Evladına ne kadar kızarsa kızsın, 10 dk. sonra affın çıkacağı bir gönül mahkemesinin hakimidir anneler.

İşte böyle bir anne geçti bizlerin hayatından, bıraktığı iz, yaşattığı anılar ve sıcak kişiliği hala akıllarımızdadır, RUKİYE YILMAZ namı-diğer ŞİRİN ANA' 'mızın.

Her Samsunspor'lunun yakından tanıdığı, tribünlerin renkli ve hırçın çocuğu Murat ( Banazlı) kardeşimize hem analık hem babalık yapmayı becerebilecek bir meziyetin sahibidir Şirin Anamız.
Evladını ele güne, namerde muhtaç etmemek adına açtığı simit tezgahında verdiği yaşam mücadelesinin tartışmasız galibidir o.
Evsizlere evini, aç olanlara sofrasını, ihtiyacı olanlara kesesini sonuna kadar açan koca bir yürekti o. Öyle büyüktü ki o yürek kim gelirse gelsin kendisine mutlaka bir yer bulmuş, bundan en az onlar kadar mutlu olmuştur annemiz.
Oğlu büyüyüp ,ekmek teknesinin başına geçince, yaşadığı istirahat günleri esnasında yakalanır o kara sevdaya annemiz . Oğlunun peşinde koştuğu takım, artık onun içinde vazgeçilmez olmuştur.
İç saha da tribünlerin neşesi, deplasmanların koruyucu meleği olarak sahip çıkmıştır evlatlarına.
Taraftar, oyuncu, yönetici herkes bilirdi onun varlığını. Kimse saygıda kusur etmez , sevgi ile kucaklarlardı analarını.

Yine böylesi bir buluşmanın sonrasında kaybettik canım anamızı. Sevdasına, kırmızı beyaz formalı evlatlarına koşmuş, onların iyiliklerine şahit olup eve doğru yol aldığı sıra da öksüz bırakmıştı bizleri.Artık bir kanadı kırmızı, diğeri beyaz bir melekti o.
Sadece 21 Kasım'lar da , anneler günün de değil, sevginin olduğu her platform da Şirin anamız bizledir, yanımızdadır. Bazen bir dua, bazen bir tezahürat, bazen güzel bir şarkı sözü olarak dudaklarımız da, yüreklerimizdedir.

Futbolcu kardeşlerim, Şirin anamız sizleri yukardan izlemeye devam ediyor ve şöyle sesleniyor;

BU SENE ŞAMPİYON OLALIM, CENNETİ KIRMIZI BEYAZA BOYAYALIM…