2019 Yerel yani belediye seçimleri yapılacaktır.

Milletimize, memleketimize ve İslam Alemine hayırlar getirmesini diliyoruz.

Neden İslam Alemi?

Biz hiçbir şekilde memleketimizdeki bir faaliyeti dünya Müslümanlarından ayrı tutamayız. Ümmet-i Muhammed birdir. Ayıranlar, ayrıştıranlar ise nezdimizde bölücüdürler.

Tüm dünya insanları ve devletleri birleşip varlığını büyütüp güçlendirmeye çalışırken bizler ise bölünerek küçülmeye çalışıyoruz.

Bir bakın Avrupa'ya! Avrupa Birliği, ilk kurulduğu sayıda kalıyor mu?

Bakalım İngiltere'ye! Dominyonlarını bırakıyor mu?

İspanya'ya bakalım! Koca Avrupa Birliği bölünmesine izin veriyor mu?

ABD'ye bakalım! Hiçbir Federasyonu'nun ayrılmasına izin veriyor mu?

Rusya'ya ve de Çin'e bakalım! Bütünlüğüne zarar verecek kımıldamalara izin veriyorlar mı?

Türkiye'ye bakalım! Ne İslam dünyasında ve ne de kendi içinde birliğine izin veriliyor mu? Ne Türkler ve ne de Müslümanlar olarak birleşmemize izin verilmiyor. Bizim bazı geri zekalılarımız da bunları alkışlamaktan geri kalmıyor.

Bunun için diyoruz ki, seçimler milletimize, memleketimize ve İslam dünyasına hayırlar getirsin.

Müslümanlar seçimlerde oylarını adaletle muamele edecek adaylara vermelidirler. Ölçü budur.

Adalet ve ehliyet imandan önce gelir. Milletin malını koruyamayan, makam ve mevkileri ehliyetli kişilere değil de beceriksiz yandaşlarına dağıtan hainlere oylarını asla vermemelidirler.

Belediyelerin elemanlara ihtiyaçları varsa usulüne uygun ehil insanları millet adına alıp çalıştırmalıdırlar. İstihdam usulüne uygun ve işe göre olmalıdır. Yoksa istihdam yandaşa göre olmamalıdır.

Bugün bir beldenin, ilçenin ya da ilin maddi imkanlarını peşkeş çekenler, yarın ellerine fırsat düştüğünde ülkeyi peşkeş çekmeyeceklerinin garantisini kim verecektir?

Vatanseverler dört ya da beş yılda bir ellerine geçen oy saltanatını iyi kullanmasını bilmelidirler.

Çıkarı için politika yapanlar kedi gibidirler. Kediler, hiçbir zaman ev sahiplerinin gönlü olsun diye fare yakalamazlar. İçgüdülerinde yarar gördükleri için fare yakalarlar. Seçmen gücünü kullanmasını bilmelidir. Dün , 'Ezanı ASLINA UYGUN OKUTAN MENDERES'İ İDAM EDENLER BUGÜN BUNU TÜRKÇE İSTEYENLERİ PARTİSİNDEN İHRAÇ EDİYOR.'. İşte seçmen gücü buna derler. Selam ve sevgi ile…

[email protected]