Sadece bölücü teröre değil, trafik terörüne de kahraman polislerimizi şehit vermeye devam ediyoruz. Kural tanımayan, kuralsızca araç kullanan bir şey olmaz diyerek gaza basan kendini bilmezler yüzünden nice canlar gidiyor. Ocaklar sönüyor, analar ağlıyor, kapılar kapanıyor, tarifsiz acılar yaşanıyor. Bunu yaşatmaya kimin ne hakkı var? 24 Aralık 2018 günü İstanbul'da yaşanan elim bir trafik kazası sonucu Samsunlu Trafik Polisi Servet Arslan görevi başında şehit olmuştur. Öyle ki, dikkatsiz ve kuralsız bazı sürücülerin araç kullanıyor olması nedeniyle Trafik Polisi Samet Arslan 28 yaşında hakka yürüdü. Gencecik bir polis memurunu hayattan koparan o elim kaza kesinlikle masum değil. Çünkü trafik ekibi emniyet şeridinde görev yapıyordu. Emniyet şeridinde olmaması gereken o sürücüler yüzünden trafik terörü yaşandı. Sadece üzgün olmak yetmiyor, sonuç çok acı. Bir 'Şehadet' öyküsü daha yazıldı. Samsunlu Trafik Polisi Servet Arslan görevi başında şehit oldu.

Polis Memuru Servet Arslan'ın şehadet haberi memleketi Samsun'a ışık hızında geldi. Şehit Polis Memuru Servet Arslan'ın Samsun'un Çarşamba İlçesi Durusu Mahallesi'ndeki baba ocağı bir anda yangın yerine döndü. Şehit acısı her zamanki gibi yine tarifsiz ve çok büyük bir acıydı. Şehidin Annesi Hatice Arslan ve Babası Bayram Arslan şehit acısının ağırlığı altında dik durmaya çalışıyordu. Ama dik durmak kolay değildi. Biricik evlatları Türk bayrağına sarılı bir tabut içerisinde önlerine getirilmişti. Nişanlıydı, Çarşamba Durusu mahallesinde daha düğününü yapacaklardı. Ama kısmet değilmiş, şehadet yazılmış biricik evlatlarının tertemiz alnına. Bu olaya ister alın yazısı, ister trafik terörü diyelim tek bir gerçek var o da şehadet. Şehit Polis Memuru Servet Arslan şimdi cennet kokuyor. Her kınalı kuzu gibi onunda kendine özel bir şehadet öyküsü var. Şehidimizin şehadet öyküsü canımızı acıtsa da, yüreğimizi sızlatsa da unutulmayacaktır, unutulmamalıdır. Bir şehidimizi daha kara toprağın kara bağrına kendi ellerimizle emanet etmenin büyük hüznünü yaşıyoruz. Şehidimizin ruhu şad, mekanı cennet olsun.

Cennete uğurladığımız her şehidimiz bu vatana can vermeye devam ediyor. Onlara çok şey borçluyuz. Onların büyük fedakarlıkları sayesinde ülkemizde bir çok şey hayat buluyor, anlam kazanıyor. Bu yüzden şehitlerimizin hepsine minnettarız. Çarşamba Durusu Mahallesi Karakiraz Camii avlusu adeta mahşer yeri gibi (26.12.2018) ,şehidimiz Trafik Polisi Servet Arslan cennete uğurlanıyor. Güle güle şehit trafik polisi Servet Arslan… Güle güle şehidimiz, şehitlerimiz seni bekliyor. Selam olsun cennet kokulu yiğitler diyarına. Ruhlarınız şad, mekanlarınız cennet olsun. Şehidimiz Trafik Polisi Servet Arslan'a Allah'tan rahmet, ailesine sabır diliyorum. Türk milletinin başı sağ olsun.