Geçen Pazar, genç yazar kardeşim Barış Gür ile birlikte Haberaks televizyonunda çekimlerini yaptığımız Zekeriya Çavuşoğlu ile Sanatın İçinden programına, Barış'ın Fısıltılar ve benim Gölgeni Ardına Al romanlarımızla misafirdik. Edebiyat ve sanat üzerine keyifli bir program oldu. Çekim esnasında, öncesi ve sonrasındaki sohbetimiz biz iki yazarı da çok besledi. Programda hem bizim kitaplarımızı, hem de Zekeriya Çavuşoğlu'nun yeni romanı Karya- Canotu'nu konuştuk. Cumartesi (2 Şubat 2019'da) saat 17.00'de Haberaks televizyonunda izleyin mutlaka. Son derece keyif alacaksınız.

Üçümüz de kitaplarımızla 2-3 Şubat günlerinde Merzifon Kitap Fuarı'nda ve iki hafta sonrasında da, 16-17 Şubat'ta Samsun TÜYAP Kitap Fuarı'nda olacağız. Tüm kitapseverleri bekleriz.

Bizler gibi iki yazar dostumuzun da yeni kitapları çıkıyor ve Samsun Fuarı'na yetişecek. Biri Haluk Yolsal'ın Bulutlar Geçerken isimli romanı, diğeri de İbrahim Coşar'ın Bulutlarda Yakalandım Yağmura isimli şiir kitabı. Daha pek çok Samsunlu sanatçının kitabı da yolda. Onları da haberini aldıkça buradan duyuracağım. Sanat yeşerecek Samsun'da. Öyle yeşerecek ki önüne durulamayacak…

*

Samsun Sinema Topluluğu olarak 56lar'daki Siyah Beyaz Cafe'de her Çarşamba yaptığımız film gösterimlerinin bu haftaki programı, Douglas Mackinnon imzalı, 2006 tarihli The Flying Scotsman. 6 Şubat Çarşamba akşamı, 19.30'da. Yusuf Çelik arkadaşımız sunacak. Müsait sinemaseverleri bekleriz.

Sevgiyle, sanatla kalın…