Ligin ikinci yarısı itibariyle antrenör değişikliği yapan Samsunspor' umuzda yeni bir sayfa açılmış, bu sayede şehre ve takıma yeni bir heyecan kazandırılmıştır. Bu radikal değişikliğin sonucunda takım içerisinde bazı dengeler farklılaşmış, takım iskeletinde yer ve isim değişiklikleri gerçekleştirilmişti. Bu yeni göreve başlayan her teknik adamın yapması gereken bir hamle olarak kabul edilebilir bir durumdu.

Benim asıl dikkat çekmek istediğim nokta, taraftarımızda bu değişiklikleri görmüş. Lakin maça geliş sebebinin sadece kendini eğlendirmek, gürültü kirliliği yapmak değil, takım içerisindeki değişiklikleri yadırgasa da, takım kimyasını ve futbolcu psikolojisini bozmamak adına, en zor anlarda bile takımının arkasında durarak, maçı seyreden değil maçı kazanan bir kimlik olarak alkışı hak etmişlerdir.

Taraftarın bir takıma bağlılığı ve ona olan sadakati zor günlerde belli olur. 'Kötü gün dostu nasıl olunur?' dersini tüm ülkeye defalarca ispatlamış olan Samsunspor taraftarı da bu kaos ortamından özlenen günlere yine takımıyla el ele, gönül gönüle olarak ulaşacaktır. Unutulmamalıdır ki taraftarın yoksa yarımsındır, yetimsindir, eksiksindir. Biz büyük bir aileyiz ve biz beraber olursak, inanırsak ve aynı amaca kenetlenirsek bu yolun sonu mutlaka şampiyonluk olacaktır. Unutmayalım ki;

O fırtınalı yollarda,

Mucizelerde vardır, korkular da

Sevgiyle coşarsın hep

Bazen gözyaşların damlar,

Bazen eğilirsin, bazen geriye düşersin

Hatalar yapılmak içindir

Dersler öğrenmek için

Ama istiyorum ki unutma!

İstiyorum ki hep bil!

Asla yalnız yürümeyeceksin!

İnandığın sürece

Zaferde de yenilgide de

ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN !! (You'll never walk alone-Liverpol taraftarının geleneksel marşı)

Bizim tribün literatürümüzün popüler parçalarından olan ''Yensen de yenilsen de'' tezahüratının yanlış bir söylem olmadığını, 90 dakika boyunca ispat eden büyük Samsunspor taraftarı, bu destek ile yeni hocasına adeta HOŞGELDİN dedi.

Futbolculuk dönemindeki dürüst ve çalışkan kişiliğini teknik adamlığına da yansıtmasını bilen İsmet TAŞDEMİR hocamızda, kendi sahamızda ki ilk maçından galibiyetle ayrılarak, HOŞBULDUM karşılığını 3 puan ve kazanılan özgüven ile vermiştir.