Samsunspor 29. haftada kendisi için tam bir final niteliği taşıyan bir karşılama oynayacak. Yerel seçimler nedeniyle maç hafta içi çarşamba günü oynanacak. Öncelikle 31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli seçimlerin ilimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Sezona şampiyonluk hedefi ile başlayan ancak bir türlü istediği ritmi yakalayamayan Samsunspor bugüne kadarda hiç lider olamadı. Ligin bitimine 6 kala öyle bir tablo oluştu ki Samsunspor lider Keçiörengücü ile Ankara'da karşılaşacak ve kazanması halinde 1 puan önde lider olarak ipleri eline alacak. Aksi durumu ise düşünmek dahi istemiyorum. Çünkü aradaki puan farkı iki. Beraberlik şampiyonluk ümitlerini sezon sonuna kadar taşıyabilir ama mağlubiyetin telafisi olmaz. Kısacası hani derler ya otobandan önceki son çıkış diye. İşte bizim içinde şampiyonluk için en önemli maç. Bu maçı kazanırsak önümüz açılır.

Burada iş İsmet hocaya ve oyunculara düşüyor. Bu ligi iyi tanıdığı için İsmet hocaya güveniyoruz. Oyuncular ise hala beklentilerin altında performansla oynuyorlar. Eğer gerçek performansları buysa yazık onlara verilen paralara. Onlar için aldıklarını paraları hak ettiklerini gösterme günü.

Samsunspor bu ligin en pahalı kadrosuna sahip. Hiçbir mazeretin arkasına sığınmadan Ankara deplasmanında taraftarını sevindirecek bir sonuçla dönmesi gerekir.

Bizim grupta 2 takımın sahası suni çim. Bir tanesi Bodrum Stadı diğeri de bu hafta oynayacağımız Keçiören Stadı. Saha zemini olarak korkarak gittiğimiz Bodrum'da oyuncularımız sahadan etkilenmemiş ve iyi bir oyunla 2-0 galip dönmüştük. Temennimiz aynı başarıyı Ankara'da da göstermeleridir.
Keçiören Stadı'nın kapasitesi 4 bin 800 civarında. Bu demek oluyor ki Samsunspor taraftarına yaklaşık 250 kişilik yer verilecek. Rakip Keçiören'in de şampiyonluk iddiası olduğu için ikili ilişkilerle bu sayının yükseltilmesinin pek de kolay olmayacağını düşünüyorum. Her deplasmanda olduğu gibi Ankara deplasmanında da yine taraftarın bilet çilesine şahit olacağız.

Taraftar için, şampiyonluk için Saldır Samsunspor.

Kalın sağlıcakla...