Şampiyonluk umudunu bitiren, play-off'u garanti olan Yılport Samsunspor normal sezonun son deplasmanında Manisaspor ile karşılaştı.
Küme düşmesi haftalar önce kesinleşen Manisaspor karşısına Samsunspor kadrosunda rotasyon yaparak çıktı. Geçen hafta iç sahada oynanan Uşakspor maçı ile başlayan rotasyon bu karşılaşmada daha da genişleyerek sürdü. Play-off'u düşünerek birçok önemli oyuncusunu Samsun'da bırakan İsmet hoca daha önce forma şansı bulamayan bazı oyuncuları Manisaspor karşısında ilk 11'de sahaya sürerek son durumlarını görme şansı buldu.
Uzun süre sonra ilk 11'de kendisine yer bulamayan Muhammet Beşir, 2. dakikada attığı golle Samsunspor'un maça 1-0 önde başlamasını sağladı. Bu golün ardından her iki takım adına yakalanan pozisyonlar golle sonuçlanmayınca ilk yarı Samsunspor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
77.dakikada Erhan Şentürk ile farkı ikiye çıkaran Samsunspor 79. dakikada kalesinde gol görürken fark yeniden bire indi.
Bu maç için yazılacak fazla bir şey yok. Kör dövüşü gibi geçen maçı Samsunspor 2-1 kazandı.
Manisaspor karşısında Samsunspor'un zorlandığına şahit olduk. Her ne kadar bunun sebebi olarak kafada ligin bitirilmiş olması veya kadrodaki rotasyon olabileceği düşünülse bile en yeni oyuncusunun 3 aydan beri takımla çalıştığını göz önüne alırsak takımın bu kadar dağınık, isteksiz ve panik olmasını anlayamıyorum.
Eğer ligdeki bu dağınıklık ve rehavet play-off'da da sürerse vay halimize.
Kalın sağlıcakla...