Cumartesi günü oynayacağı Sakaryaspor maçı ile ligi tamamlayacak olan ve 9 Mayıs'ta oynanacak olan play-off maçına hazırlanan Samsunspor'da, Yüksel Yıldırım'ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım gündeme bomba gibi düştü.

Sezon başı şirketleşen Samsunspor'un büyük ortağı Yüksel Yıldırım açıklamasında, "Play-off maçlarından sonra ak ile kara belli olacak!!! Sadece İnananlar ile yola devam... Ülkemizin bu ekonomik sıkıntısında Samsunspor için yaptığımı anlamayanlar ile yola devam etme lüksümüz yok!!! Son şanslarını iyi kullansınlar! Sonuçlara hepimiz katlanacağız!" dedi.

Belli ki tüm camia gibi Yüksel beyde direk şampiyonluğun kaçmış olmasının sorumlularına kızgın ve play-off'dan da çıkılmaması durumunda büyük hesaplaşmanın olacağının sinyallerini veriyor.

Bunu son kez yapılan ikaz olarak kabul edebiliriz. Play-offu yeni bir süreç olarak kabul edersek yerinde ve zamanında bir ikaz diyebiliriz. Bundan kimlerin ders çıkarması gerektiği ile ilgili tespitimi bir hafta önce yazdığım 'SUÇLU AYAĞA KALK' başlıklı yazıda belirtmiştim. Umarım iş o aşamaya gelmez. Eğer iş o aşamaya gelirse ortalığın fena karışacağı anlaşılıyor.

Cumartesi günü oynanacak olan Sakaryaspor maçı sadece play-off sıralamasını etkileyecek bir karşılaşma. Play-off'un muhtemel rakipleri arasında Sakaryaspor'da olacağı için takımlar maçı kazanmak veya kaybetmek isteyebilirler. Bana göre ise play-off sıralaması hiç önemli değil. Sonuçta şampiyon olmak istiyorsan hiçbir takımdan korkmaman gerekiyor. Sadece ilk maçı içeride oynamak avantaj sağlayabilir.

Önemli olan bu maçta sakat vermemek veya kırmızı kart görmemek olmalıdır.

Kalın sağlıcakla...