Haber Medya Grubu, devletin tüm kurumlarını, hükümeti, Milli Güvenlik Kurulunu ve siyasi partilerin genel başkanlarını Milli Mücadele'nin 100. Yıldönümü kutlamaları için Samsun'da buluşmaya davet etmiş, bu teklif Samsun milletvekillerinden büyük rağbet görmüştü. Özellikle Cumhurbaşkanı'nın ve diğer parti liderlerinin 19 Mayıs'ta Samsun'da olmalarının önemine değinilmişti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek ve İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, tekliften dolayı Haber Medya Grubu'na teşekkür etmiş, konuyu genel başkanlarına taşıyacaklarının sözünü vermiş ve de taşımışlardı. Eğer bugün liderlerin Samsun'a geleceğinden bahsediyorsak, bunda vekillerin katkısının da büyük olduğunu belirtmeliyiz.

19 Mayıs günü yapılacak 100. yıldönümü kutlamalarına partilerin genel başkanlarının katılacağı kesinleşti. Liderlerin o gün Samsun'da olacak olması elbette önemli. Verecekleri birlik beraberlik mesajları da önemli. Zira, bu tür mesajlara ülke insanının çok ihtiyacı var. Hele de liderler bazında verilecek birlik beraberlik mesajlarına…

19 Mayıs'ta Samsun çok önemli misafirler ağırlayacak, çok hareketli bir gün yaşayacak. Cumhurbaşkanı konuşma yapacak, liderler farklı yerlerde iftar açacak. Birbirinden heyecanlı, hareketli gösteriler yapılacak, Samsun bir kez daha mercek altına alınacak, gözler liderlerin ve Samsun'un üzerinde olacak.

Bakalım beklentiler karşılanacak mı?