MADEN SUYUNUN FAYDALARI:

Sportif aktivelerde terleme ile oluşan su ve mineral kaybını karşılar, büyüme çağında ve yaşlılıkta artan mineral ihtiyacını karşılar, kemiklerin güçlenmesini sağlar, cildin gerekli olan su ihtiyacını karşılayarak cilde gergin, pürüzsüz ve canlı bir görünüm sağlar, mide, böbrek ve bağırsak fonksiyonlarını yerine getirmeye yardımcı olur.

Evde ilacınız bittiyse ve başınız ağrıyorsa kahve çekirdeğine limon suyu sıkın ve yavaş yavaş yiyin.

Ellerinize sarımsak ve soğan kokusunun bulaşmasını istemiyorsanız, soymaya başlamadan önce ellerinize limon sürün.

DOLAPLARDAKİ YAĞ LEKELERİ NASIL ÇIKARILIR?

Boş sprey şişesine sirkeyi dökün ve mutfaktaki yağlı bölgelere sıkın. 5 ila 10 dakika bekletin. Yağ lekelerinin bu sürede kabardığını ve yüzeye çıktığını göreceksiniz. Yumuşak bir bezle silin. Sirke kokusundan hoşlanmıyorsanız sirkeyi yarım ölçek su ile seyreltiniz.

Biraz kabartma tozu ve deniz tuzunu karıştırıp 30 dakika bekletin. Daha sonra parmağınızı bu karışımda ıslatarak diş ve diş etlerinize sürün. Bu uygulama dişlerinizin temizlenmesine, zararlı bakterilerin yok olmasına ve dillerin parlamasına yardımı olacaktır. Sürekli yapmaktan kaçının..

HALIDAKİ LEKELER İÇİN ÇÖZÜM

2 çorba kaşığı karbonat

Yarım bardak beyaz sirke

Halınızda bir leke olduğunu ilk fark ettiğinizde hemen üzerine karbonat dökün ve bir fırça ile fırçalayın. Daha sonra üzerine biraz sirke dökün ve 5 dakika boyunca nüfuz etmesini bekleyin. Kalıntıyı vakumlu süpürge ile temizleyin ve kurumaya bırakın.

Saçları çok hızlı yağlananlar için pratik ve hızlı bir çözüm; Nişasta

Aslında tamamen kuru şampuan mantığı var. Yağlanan saçlarınızın diplerine bir fırça yardımıyla nişasta uygularsanız parlaklığının gittiğini ve daha sağlıklı bir görünüme kavuştuğunu göreceksiniz.