Hayal kırıklığı yaşadığı bir sezonu geride bırakan Samsunspor, yeni sezona daha güçlü girmek için kolları sıvadı.

'Yükseliş Sezonu' adı verilen yeni sezona yeni bir yapılanma ile başlama kararı alan Samsunspor yönetimi ilk olarak teknik direktör değişikliğine gitti. Ayrıca oyuncu izleme komitesinde de istifalar yaşandı. Bu birimde de yeni bir yapılanmaya gidiliyor.

İsmet Taşdemir ile yollarını ayıran Kırmızı- Beyazlı ekibimizde yeni teknik patron İrfan Buz oldu. İrfan Buz geçmiş kariyerine ve eğitim düzeyine bakıldığı zaman Samsunspor için en ideal teknik direktörlerden bir tanesi diyebiliriz. Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısı ile Samsunspor'da resmen göreve başlayan İrfan Hoca nasıl bir oyun sistemi içinde olacağını ve hedeflerini açıkladı.

Samsunspor'un hedefi olan bir takım olduğu için burayı tercih ettiğini belirten İrfan Hoca'ya ben de başarı diliyorum. İrfan Hoca'nın başarısı Samsunspor'un başarısı olacağı için de hep birlikte İrfan Hoca'ya bugünden itibaren destek vermeliyiz.

Diğer bir konuda Yüksel Yıldırım beyin sosyal medya hesabından yaptığı çağrıya ilgili bende destek verdiğimi belirtmek istiyorum. Yüksel Yıldırım özellikle taraftar gruplarının birlikte hareket etmesini ve tek ses olması yönünde bir çağrıda bulundu. Hepimizin bildiği gibi Samsun'da çok sayıda taraftar grubu var. Bu da tribünde birlikteliğin sağlanmasına engel oluyor. Taraftar grubu başkanları ve tribün liderlerinin bir araya gelerek tek çatı altında toplanabilecek bir formül üzerinde çalışmalarını tavsiye ediyorum. Hatta bu toplantılara daha önce tribünde yer almış, ağabeylik görevi yapabilecek isimlerde dahil edilebilir. Bu Yüksel başkanında istediği bir konu. Çünkü gruplar ne kadar çok olursa birliktelikte o kadar zor oluyor.

'Birlikten kuvvet doğar' mantığı ile hareket edilmesi ve Samsunspor'a kısır çekişmeler ile vakit kaybettirilmemesi gerekir. Ancak el ele verirsek Süper Lige çıkabiliriz.

Kalın sağlıcakla...