Yazıma siz değerli sporseverleri selamlayarak başlamak isterim.

Bu haftadan itibaren gazetemizin spor sayfasında sporla ilgili yazılar yazarak görüşlerimi siz değerli okuyucularımızla paylaşmanın gururunu yaşayacağım.

Bir çoğunuzun da yakından tanıdığı sevgili meslek büyüğüm ve sektörde idol olarak gördüğüm Selçuk Kaya, Haber Gazetesi'nde icra ettiği spor müdürlüğü görevinden ayrıldı. Bu vedayı büyük üzüntü ile duydum. Ne yazık ki elimizden sadece ona ithafen güzel temennilerde bulunmaktan başka bir şey gelmiyor. Şüphem yok ki başarı daima onun yanında olacak.

Haber Medya Grubu Genel Müdürümüz Sayın Ali Yılmaz Ergen'in talimatıyla gazetemizin spordan sorumlu müdürlüğü görevine getirilen değerli ve başarılı büyüğüm Salim Yıldız'a yeni görevinde başarılar dilerim.

Böyle bir değişimin yaşandığı ortamda önemli bir görev de bana tebliğ edildi. Genel Müdürümüz Sayın Ali Yılmaz Ergen'e rapor sunan Haber Gazetesi Spor Müdürü Salim Yıldız, başarılı olacağıma inanarak beni spor haberleri muhabiri görevine layık gördü. Kendisine bana duyduğu güvenden dolayı teşekkürü bir borç bilirim... Sizleri en doğru ve hızlı şekilde bilgilendirmek bizim birinci görevimizdir. Doğru olandan şaşmayıp görevimi maksimum verimlilikle yerine getireceğimden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Haber Gazetesi olarak 'en iyi' unvanını daha ilerilere taşımaya devam ederken, spor ile ilgili haberlerimizle gündem olmayı daima sürdüreceğiz.