Hatırlar mısınız, bilmem. Sayın Binali Yıldırım Başbakan olduğu zaman yaptığı ilk konuşmalardan birinde terör için, 'Türkiye'nin gündeminden düşüreceğiz' demişti.

Daha sonraki konuşmalarında ise, 'Terörü Türkiye'nin gündeminin son sıralarına indireceğiz' demişti.

Ne o, ne bu.

Bu konu, değil Binali Yıldırım'ı, Türkiye'yi bile aşar ve aşmıştır da.

Çünkü bu terör tüm dünyada Yahudi, Hıristiyan ve Müşrik (Marksist-Ateist) dünyasının desteğinde ve organizasyonunda yürütülmektedir. Bizler aslında görünmeyen çok uluslu bir savaşla karşı karşıyayız.

Türkiye'yi ve İslam dünyasını bölerek yönetmek sözünü ettiğimiz güçlerin temel politikasıdır. Bizler Müslümanlığı reddetsek bile, onlar bizi Müslüman olarak adlandırdıkça bu organizeli saldırıları devam edecektir.

Daha önce de paylaştığım bir hatıramı yeniden paylaşmak istiyorum:

Berlin'de 1987 ya da 88 yıllarıydı. İslam Federasyonu'nun (başkanı o zaman Nail Dural'dı) bir okul kurma teşebbüsünde. Eğitim Senatosunda tartışmalar olurken toplantıda bulunan ve bizim de konuştuğumuz bir Papaza toplantı arasında bize yardımcı olmalarını söyleyerek Kur'an-ı Kerim'den konu ile ilgili Ayet-i Kerime'yi hatırlattım. Bana, hemen Ayet-i Kerime'nin sure ve numarasını söyledi.

Ayet-i Kerime şu idi:

'(Ey Muhammed!) İman edenlere düşmanlık etmede insanların en şiddetlisinin kesinlikle Yahudiler ile Allah'a ortak koşanlar olduğunu görürsün. Yine onların iman edenlere sevgi bakımından en yakınının da "Biz hıristiyanlarız" diyenler olduğunu mutlaka görürsün. Çünkü onların içinde keşişler ve rahipler vardır. Onlar büyüklük de taslamazlar.'(Maide,82).

Daha benzer birkaç örnek daha verdim, yine aynı bildik cevapları alınca nedenini sordum.

Hiç unutmadığım ve milletimin her ferdinin de unutmasını istemediğim şu cevabı aldım: 'Bay Genç, siz bizi 400 yıl nasıl yönettiniz? Ben de cevaben, 'adalet' deyince, O da; alaylı bir tebessümle, ' hayır Genç, hayır. Bizi bölerek yönettiniz. Siz mezhep savaşlarında niçin taraf oldunuz, bölmek için. Biz de şimdi aynı şeyi yani bölerek İslam dünyasını yöneteceğiz. Bunun için bu konuları biliyoruz' demişti.

Hitler, 'En büyük savunma taarruzdur' demiştir. Savunmadan taarruz gücüne ulaştığımız gün terör inşallah Türkiye'nin gündeminden düşecektir. Güçlü olmak zorundayız.

Selam ve sevgi ile…[email protected]