Bugün, dünyanın neresinde kan akıyorsa bilin ki, orada ya Müslüman vardır ya da Batılılar için bir enerji kaynağı vardır.

Orta Doğu'ya bakınız. Orayı ateş çukuruna çevirmişlerdir.

Ürettikleri silahlarını deneme alanına çevirdikleri Orta Doğu kan ağlıyor.

Kadın, çocuk, yaşlı demeden başta İsrail olmak üzere İran ve Suudi Arabistan her gün Müslüman öldürüyor.

Batı (Amerika dahil) bundan büyük zevk alıyor. Çünkü onların ataları da 'ARENALARDA' İNSANLARI ÖYLECE ÖLDÜRTÜYOR VE BUNDAN BÜYÜK ZEVK ALIYORLARDI.

Daha Cesar devrinden itibaren 320 çift gladyatörü hep birden çatıştırmak ve kanlarının nasıl döküldüğünü seyretmek Batı'da milli bir eğlence haline gelmiştir.

İnsanları birbirlerine öldürtüp kanlarının dökülüşünü seyretmeyi bayram olarak kutlamışlardır.

Bazen de köleler, esirler ve mahkûmlar birbirleriyle çarpıştırılarak seyredilirdi.

Bazen de Avrupa, Asya ve Afrika milletlerine mensup beyaz ve siyah gladyatörler kullanılarak özellikle başta kral olmak üzere üst düzey yöneticilerin zevkleri tatmin edilmiştir.

Anlayacağınız kana susamış bir milletin çocukları bugün değişik bir yöntemle yine aynı şeyi yapmaktadırlar.

Batı'nın beslemeleri bazı Müslüman devletçikler dünyanın gözü önünde, dün değişik milletlere mensup gladyatörlerin yaptıklarını yapmakta ve kana susamışların çocuklarının zevklerini tatmin etmektedirler.

Ümmetin yeraltı ve yerüstü değerlerini kana susamışların çocuklarına peşkeş çekenler ve onların silahlarıyla kardeşlerinin kanlarını dökenler bunun hesabını vermeyeceklerini düşünüyorlarsa büyük yanılgı içindedirler.

Roma merkez olmak üzere İtalya'nın ve Afrika'nın kuzey bölgelerini kaplamış ve milli anane haline getirilmiş bu vahşetin sahipleri kendilerini MEDENİ, dışındakileri de yani kendilerinden olmayanı da 'BARBAR' olarak adlandırmışlardır.

Bizler tarihimizi çocuklarımıza öğretmiyoruz.

Dünya tarihini de öğretmiyoruz.

Laz'ın dediği gibi, 'vurdi , vuruldi, öldü'den başka bir şey öğretmiyoruz. Bunu kasıtlı yapıyoruz. Yoksa tarihine ve ananesine düşman fakat düşmanına hayran bir nesil nasıl yetiştirebiliriz ki?

Selam ve sevgi ile…[email protected]