Geçen sezon TFF 1. Liginden düşen Afjet Afyonspor'un hedefi de bizim gibi şampiyonluktu ama şampiyonluk maç kazanarak puan toplayarak oluyor. Geride kalan haftalarda istedikleri sonuçları alamadılar. Özellikle geçen hafta Sarıyer deplasmanında kaybeden Afjet Afyonspor, şehri ile bütünleşip bu maçı çıkış maçı olarak görüyorlardı.

Sezon başından beri en fazla taraftarı bu maçta toplamışlar. Gerçi her takım sana gelince dolu tribünlere oynuyor.

Bu maç öncesi lig ve kupa olmak üzere son iki maçta dokuz gol atıp kalesinde gol görmeyen bir Yılport Samsunspor vardı Afjet Afyonspor karşısında.
Hafta içerisinde kupada dört sıfır yendiğimiz Fatsa Bld. maçına yedek ağırlıklı bir kadro sahada yer alırken, Afjet Afyonspor kadrosunda geçen haftadan fark olarak, Guido Koçer in yerine Samed Asatekin e, Ahmethan'ın yerine Ramazan Çevik e on birde yer verdi İrfan hoca. Bu tercihler doğruydu bence.

Doğruya doğru diye biliyorsak, yanlışı da eleştireceğiz.
Şimdi bir soru?
Bu takıma o kadar paralar verilip aldığın iki hücum oyuncularından Atabey ve Ahmethan nerede?
Bu iki isimde kulübedeyse ben derim ki, gelecek için uzun vadeli düşünürsek iyi transferler ama seni bu ligde kurtaracak isimler değilse, gücünüz varken keşke daha tecrübeli bir forvet kazandırılsaydı takıma.

Bizim maçımız başlamadan Manisaspor F.K'nın yine kazanmış olması bu maçın önemini daha da artırdı. Hedefi olan bir takımın geçen hafta kaybetmiş olması taraftarının önünde stresli ve agresif oynamalarına neden oldu.

Zaman zaman gerginleşen oyunda altmış dördüncü dakikada Bahattin Köseyle golün gelmesi rakibi daha da paniğe soktu.

Orta sahamız erken çöktü, yine sözümün arkasındayım ve diyorum ki Oğuz Gürbulak orta sahanın olmazsa olmazı. Macera aramayalım, rakip oyunun neredeyse üçte ikilik bölümünde orta sahayı çok rahat geçti. İrfan hocam buna bir önlem almalı, şans her zaman yanımızda olmaz.

Bir kelamda kaleci Nurullah a etmek istiyorum. Helal olsun kardeşimize... O kadar soğukkanlı ki, maçı da yerinde ve zamanında soğutmasını biliyor. Allah nazardan korusun.
Yine bir tebrikte maçın hakemi Mustafa Kürşad Filiz e. Taraftar baskısının altında kalmadı. İşini yaptı alkışı kaptı.

Evet zaman zaman bizi gerseler de, biz de kazanmasını bildik. Böyle maçları kazanmak önemlidir. Şimdi sıra beşte beş yapan ve en ciddi rakibimiz olan Manisa F.K ne, evimizde ağırlayacağız, önemi çok telafisi yok...

Ne mi yapıyoruz? Cumartesi akşamı stadyuma akın ediyor orayı rakibe dar edip cehenneme çeviriyoruz.
Şimdilik bu kadar...
Gerisi akşam Haberaks TV ekranlarında 22:00 da Taraftarın 5e5i nde.
Buluşmak dileğiyle...