ŞEHİDİMİZ SÖZLEŞMELİ ER EMRAH ARSLAN GÜLE GÜLE 

     Hiç şüphesiz hakka yürümek şehadete koşmanın en güzelidir. Herkese nasip olmayan bir ölümsüzlüktür ,şehadete koşmak. İstihkam Sözleşmeli Er Emrah Arslan Samsun Vezirköprülü inşaat işçisi bir babanın yedi çocuğundan  en büyük olanıdır. Samsun Vezirköprülü İstihkam Sözleşmeli Er Emrah Arslan Türk Silahlı Kuvvetlerinin vatan sevgisi ile donatılmış kahraman bir personelidir.Suriye'de Fırat Kalkanı Harekatın'da görev yaparken kirpi aracına düzenlenen hain saldırıda Ordulu İstihkam Astsubay Çavuş Fatih Güney'le birlikte 24 Temmuz 2021 günü şehadet şerbeti içtiler. El Bab şehitlerinin acı haberi babaevlerine yıldırım hızında büyük bir ateş topu olup düştü. İki annemizin ,iki babamızın yürekleri yandı. Kurban bayramının  hemen peşinden verdiğimiz iki şehit her zaman ki gibi sadece canımızı yakmadı, içimizi de acıttı. 

   Ateşin düştüğü yer adeta büyük bir yangın yerinden farksızdı. Her şehit gibi Şehit İstihkam Sözleşmeli Er Emrah Arslan'ın yaşam öyküsü de yürek burkan cinstendi. Bir ay sonra evlenecek olması yüreklerdeki şehit acısını bir kat daha artırmıştı .Ailenin geçim yükü üzerindeydi. Hayallerini ve ailesini geride bırakarak şehadete koşmuş olmak elbette hiç kolay değildi. Şehit İstihkam Sözleşmeli Er Emrah Arslan Türk Silahlı Kuvvetlerine katılmakla birlikte 'önce vatan 'demişti. Önce vatan ,demiş olmanın özel  bir ödülüydü kahraman vatan evlatlarına  şehadet şerbeti içmek. Nasip oldu, diğer kahraman şehitlerimiz gibi Samsun Vezirköprülü Şehidimiz İstihkam Sözleşmeli Er Emrah Arslan'da Suriye'de şehadet şerbeti içti. Kahramanımızın Suriye'de şehadet şerbeti içmiş olması ,yaşıtı Suriyelilerin ülkemizde cirit atıyor olması nedeniyle canımızı çok fazla acıtıyor. Şehitlerimizin intikamları misliyle alındı açıklamalarının ne kadar anlam taşıdığını da herkes kendisi değerlendirmektedir. Ama şu kimsenin değiştiremeyeceği bir gerçek ki ne kadar hain etkisiz hale getirilirse getirilsin, hepsinin toplamı bir şehidimizin serçe parmağındaki bir tırnağına bile bedel değildir. Bu yüzden Suriye şehitlerimiz gerçekten canımızı çok acıtıyor. Şehit ailesi için şehadet makamı bir gurur nedeni olsa da bir anne için evladını Türk bayrağına sarılı bir naaşla karşılaması acıların en tarifsiz olanıdır. Samsun Vezirköprülü şehidimiz İstihkam Sözleşmeli Er Emrah Arslan'ın Türk bayrağına sarılı naaşının Çoraklıdere Mahallesindeki babaevine son kez helallik için getirilmesi ateşin düştüğü yerdeki yangının ne kadar büyük olduğunu bir kez daha bütün Türkiye'ye gösterdi. Bu acının  gerçekten hiçbir tarifi yoktu. Şehit acısı o kadar büyük ve o kadar  yürek yakıyordu ki akan gözyaşlarını dindirebilecek hiçbir söz bulunamıyordu , ailesi ve yakınları için şehit İstihkam Sözleşmeli Er Emrah Arslan'ı sonsuzluğa uğurlamak bu acının en zor olan yanıydı. Ailenin en büyük evladı, ailenin direği hakka yürümüştü, dönüşü olmayan bir yolculuğa çıkmıştı. Ateşin düştüğü yerde Çorakdere 'de bir kahramana güle güle demek gerçekten çok zor oldu. 

     Güle güle şehidimiz, yiğidimiz ,kahramanımız?Güle güle şehit İstihkam Sözleşmeli Er Emrah Arslan? Dualarımızla ,teröre lanetimizle sonsuzluğa uğurladığımız kahraman evladımız, kahraman hemşehrimiz cennet kokulu annesinin kuzusu ,Aslanımız ,şehidimiz sana minnettarız. Helallik istiyoruz senden, içimizdeki ve dışımızdaki hainler sayenizde asla emellerine ulaşamayacaklar. Ruhun şad mekanın, cennet olsun.Seni unutanın kalbi dursun. Güle güle cennet kokulu Samsun Vezirköprülü kahraman şehidimiz İstihkam Sözleşmeli Er Emrah Arslan. Türkiye şehitlerine minnettardır. Umuyoruz ki bu son şehidimiz olsun. 

     Başta şehidimizin ailesinin olmak üzere hepimizin başı sağ olsun.