n

n
n Ülkemizin barışa ve kardeşliğe ihtiyacı olduğunu kimse inkar etmiyor. Barışın ve kardeşliğin önündeki engelin PKK terörü ve PKK talepleri olduğunu aklı selim herkes biliyor.Ülkede terörü pompalayanların kimler olduğu ,kimin teröristbaşı olduğu inkar edilemez bir gerçek.Terörle pazarlık etmenin ,terörle bazı taleplere evet demenin anlamı ise terörle baş edemiyorum demek olduğu ise acı bir gerçektir.
n
n İnsanların barış ve kardeşlik talepleri şüphesiz insani bir adımdır. Buna engel olmaya kalkışmak ,buna sahip çıkmamak doğru bir hareket olmaz.Hiçbir devlet barışa ve kardeşliğe engel değildir. Terör yapanlar ,teröre destek olanlar barış ve kardeşlik istemeyenlerdir.Terörün mağdurları canı yakılan,kanı akıtılandır. Şüphesiz ülkemizdeki terörün önlenmesi için canını siper eden binlerce insan şimdi şehitliklerde yatıyor.Onların amacı ülke bölünmesin,millet bölünmesin,ülkede barış ve kardeşlik olsundu. Bunun için, bunu sağlamak için her şeyi bir yana bırakıp şehit ve gazi
n
n oldular.7000 binden fazla can bu uğurda şehit düştü.
n
n İlk terör şehidimiz Mustafa AYDIN ama son terör şehidimiz kim olacak o belli değil...Çünkü iş öyle bir noktaya geldi ki ,PKK terörü maalesef artık pazarlık masasına geldi.Hükümet bunu istediği kadar yalanlayabilir, istediği kadar bunun böyle olmadığını söyleyebilir.Ama gerçek ortada,yoruma bile gerek yok.Şehit yakını kimliğimle ben ve diğer şehit yakınları bunu görüyoruz.Bu masada bizim söz hakkımız yok çünkü terörü yapan taraf biz değiliz.Terörün mağdur ettiği taraf olarak bu işin sonsuza kadar mağduruyuz.İşte bunu görmeyenlere şehitlerimizin kanı haram.Ama haramın anlamını bilen kim?
n
n
n
n
n
n
n