n

n
n Merhaba, günaydın, günün telaşına kapılmadan satırları okumaya başlayan, hayat sayfasını çevirdikçe uzaklarda her satırda kendini bulan canlar.
n
n Şu sıralar kime sorsanız kimi dinleseniz haklıdır bu dünyada, herkes için geçerli değil bu cümlelerim kim bilir siz de eziyorsunuzdur birilerini kırıyorsunuzdur kalpleri.
n
n Büyük balık küçük balığı yutarmış,yüreğimiz yufka olduğundan büyük balık olmayı beceremedik bir türlü. Sokakta yürürken elleri soğuktan morarmış, sümüğü akan çocuktan tiksinmen yüreğinde bir yer sızlıyorsa, elinde bastonuyla karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlının yerinde olabileceğini düşünerek elinden tutup yardım ediyorsan ve zaman zaman tüm insanların yerine kendini koyabilirsen, yani dostum sen o olabiliyorsan sevin çünkü insan kalabilmeyi başarmışsın demektir.
n
n
n
n Başardık yaşasın!
n
n Sen, ben ve o başardık ama birçoğu konuda sınıfta kaldı.
n
n
n
n Sevgili dostlar şimdiye kadar yapmadığımızı yapalım.
n
n Yüreğimizi serelim önümüze kalemimiz vicdanımız olsun ve yüreğimizi gerekli gereksiz tıklım tıklım doldurduğumuz o incinmiş, kırılmış,üzülmüş,kandırılmış,haksızlığa uğratılmış ve çok sevilmiş, değer görülmüş bir yarısı kara bulutlarla bir yanı baharlarla yaşatılmış evet yüreğimizin dallarını silkeleme vakti geldi hatta geçmiş bile.
n
n Hafifleyelim o zaman.
n
n çocukluktan başlayalım aylarca bir sakızın hayalini kurup satın alamadığımız bakkal amcayı, saçlarımızın okşamasını istediğimiz büyüklerimizi bilmediğin hikayenizdekileri ve gençliğinizi çalıp götürenleri pişmanlıklarınızı, düşmanlıklarınızı sevip aldandıklarımızı,olgunlukta artık dost düşman ayırt etmeyi becermesiniz de hep kaybetme nedeni iyi niyetinizse silkeleyin gitsin. Dürüstlüğü savunan yalanları pembeye boyayıp şirin gösterenleri de silkeleyin yüreğinizden çünkü temiz kalması gerekiyor ki hala dünyada iyi yürekler yaşasın.
n
n En çok kendinize ve size zor zamanlarınız da sahip çıkanlara sarılın.
n
n Para kazanmanın aslında insan kazanmaktan daha önemli olmadığını bilmeli yaşarken. Ve dostlar birilerini silkelerken yüreğinizden belkilere sığınarak değil hakkını verecekseniz kaybetmenin vebal altında kalmadan yaşamalı hayat boyu.
n
n Evet sevgili dostlar kimsenin hakkını yemeden hakkına tecavüz etmeden daha adil bir hayat yaşamak dileğiyle.
n
n
n
n Keser döner,sap döner... Gün gelir,hesap döner.
n