n

n
n Bir Çiftlik turu ya da herhangi bir ziyaret sonrası yolumuzun üzeri ayaküstü uğrayıp gönül rahatlığıyla çaylarımızı yudumladığımız, dondurmamızı yediğimiz güzel mekanlardan biridir Gazi Park. Çok uzağa gitmeden arkadaşlarımızı görebildiğimiz, hoş sohbet ettiğimiz, doyasıya havayı soluduğumuz en yakın dinlenme mekanımızdır.
n
n
n
n Bir süre sönüktü, eski yüzler yoktu, uğrasak da olur uğramasak da dediğimiz yer haline gelmişti güzelim mekan. Serin yaz akşamlarının en ulaşılabilir mekanı özellikle de yoğun olduğu zamanlarda garson sayısının azlığından sipariş vermek için garson kovalayan müşterileri çoktu. Hatta zar zor bir çay içilmişse kar sayıldığı zamanlar olmuştur.
n
n
n
n Geçen akşam eve giderken canlı canlı görünüyordu Gazi Park yeniden bakıma alınmış ışıklandırması bir harika olmuş daha da çekici hale gelmiş. Anlaşılan İlkadım Belediyesi yaza hazırlanırken işi daha da sıkı tutuyor, insanların rahat nefes alacakları yerleri elden geçiriyor, kutlarım...
n
n
n
n Parka gelenlerin kaliteli ve zamanında hizmet alabilmeleri için orada çalışacak personel sayısıyla bağlantılı olduğu gerçeği bilinmelidir. O personelin giderlerini işin başındaki iyi bir işletmeci pekala çıkarabilir. Personel sayısının fazla olması satışında, hizmetinde kalitesini artıracağından vatandaşın memnuniyeti de katlanarak artacaktır.
n
n
n
n Bizim her an uğrayacağımız mekan olan Gazi Park ı daha bakımlı ışıl ışıl ve tertemiz hale getiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş a, halkın rahatlığı ve refahı için vereceği hizmetleri daha da artırarak sürdüreceğinden emin olarak canı gönülden teşekkür ediyorum.
n