n

n
n
n
n
n Yazın tam ortasındayız, güneş çoktandır kavurmaya başladı bunaltıcı sıcakların aslı bundan sonra.
n
n İşin bir de Ramazan boyutu var sıcaklarla beraber bayağı zorlanacağız. Kırsal alanlarda yaşayanlara Allah sabır, güç versin. Bu sıcakta üstelik oruçlu oruçlu tarlada, bahçede bilmeyen bilmez oradakilerin halini.
n
n Şehirlerde ise iftarı beklemek itfardan sonra sokaklara çıkıp gezmek dolaşmak, dondurma yemek, çay,kahve içmek, yediğimizi eritmek için epey güç harcayacağız.
n
n
n
n Bunun yanında belediyelerin düzenlediği etkinliklere katılacağız gereğinde iftarımızı da Ramazan çadırlarında açıp devamında o alanda düzenlenecek etkinlikleri de yerinde takip edeceğiz. İftardan sonraki eğlenceleri, çeşitli dinletileri, konserleri kaçırmamaya çalışacağız. Yaz ortasındaki bu Ramazanı sağ salim bitirmeye çalışacağız.
n
n Yerel sanatçıların da epey yer bulduğu bu yılki belediye etkinliklerinde Canik Belediyesi daha aktif görünüyor. Yeni hizmet binası önündeki alanda iftar için küçük küçük evler ve her akşam Kültürel-Sanatsal etkinlikler. Bu etkinliklerde ben de görev alacağım. Canik Belediyesi yetkilileri 11 Temmuz ve 25 Temmuz akşamını bana ayırdılar ben de Canik Belediyesi nin yeni binasının önündeki meydanda Tasavvuf Müziği nin seçkin eserleriyle Samsun halkının karşısında olacağım ilgililere açık bir davettir.
n
n
n
n Ramazan ayı ve şu bunaltıcı yaz aylarının sağlıklı bir şekilde geçmesi dileğiyle...
n
n
n
n

n

n