n
n
n Yazın sıcak günlerinde Ramazanı da bitirdik, bayrama kavuştuk sayılır. Şunun şurası dört günümüz kaldı.
n
n Az daha sabrettik mi bayram, hoş geldi safalar getirdi.
n
n
n
n Bütün dertleri kalbine gömmüş, bir sevgili için harap olmuş sevdalı Bayram gelmiş neyime diyerek kederiyle başbaşa kalmış, bayramlar umurunda bile değil, yaşamının bir anlamı olmadığı gibi saçma düşünceyle doldurmuş beynini. Halbuki biten sevgilerin adını anma, bir tatlı anıya katıver gitsin demiş şair.
n
n Bayramlar dostluğun,sevginin,hoşgörünün ve insanların birbirlerine sarılması için bulunmaz bir nimettir.Bayram vesilesiyle sarılalım, güzel sözler söyleyelim,iyi dileklerde bulunalım birbirimiz için. Hiç göremediğimize, ilgilenemediğimize de en azından bir selam gönderelim, bir şey bulamasak da bayramını kutlayalım.
n
n Her günlerinin bayram coşkusu içerisinde, bayram güzelliği içerisinde geçmesini dileyelim. İnanıyorum ki onlar da sizler için aynı dileklerde bulunacak. Bizlere de amin demek düşer olur a Allah da bu dilekleri kabul eder bizler de refaha, huzura kavuşuruz.
n
n Bu vesileyle önümüzdeki günlerde kutlayacağımız bayramınızı canıgönülden kutlarım... Nice bayramlara sağlık, mutluluk içerisinde kavuşmamız dileğiyle...
n
n
n
n
n
n
n
n
n
n
n
n
n