n

n

n

n

n İnsan memleketini neden sever?

n

n Başka çaresi yoktur da ondan belki.

n

n Belki sadece orada nefes alabiliyor olduğundandır. Ne kadar rahatsız oluyorsa olsun birçok şeyden orada huzur bulduğundandır.

n

n Başını alıp gitmek istese de çoğu kez, ardına bir kez bile dönüp bakmadan…

n

n Yapamaz… Eskilerin deyimiyle kökleri buradadır.

n

n Bırakmaz…

n

n Gitse de yarısı sıladadır.

n

n Kopamaz…

n

n Sosyal medyanın, malum paylaşım sitesinde ifade ettiğimiz gibi;

n

n Sokaklarında; top oynadığınız, bozanak çevirdiğiniz, fildişi yuvarladığınız, ip atladığınız, selesepete çıktığınız Bafra bırakmaz sizi…

n

n Sizde ondan bir şeyler, onda ise size ait bağlar vardır.

n

n Bafra, bütün değerlerinin yanında, tarihin her safhasında kendisi için uzanan her ele tüm samimiyeti ile sarılması ve asla unutmaması ile bilinir.

n

n Bafra vefalıdır.

n

n Kadirşinastır.

n

n Klişe belki artık ama, birçok özelliği ile fark edilir konumdaki koca ilçe, yaşamsal değerleri artıracak, sosyo-kültürel alanda kendisinin hizmetine sunulan yatırımlara sahip çıkması bilinir.

n

n Öyle kabul edilir.

n

n Çünkü hizmeti getirmek kadar, o hizmeti kabul etmek, sahip çıkmak takdir etmek de o denli vicdan işidir.

n

n Ve bu noktada hiçbir siyasi eleştiriye yol vermez.

n

n Bafra Sezar’ın hakkını Sezar’a teslim eder.

n

n Doğrusu da budur.

n

n Özellikle son yıllarda, ilçeye kazandırılan yatırımlar işte tam da bu bağlamda önem taşıyor.

n

n Samsun Bafra ve Bafra Alaçam Duble yolu, 250 yataklı modern Devlet Hastanesi, Kuş Cenneti’nde Gözlem ve ziyaretçi kuleleri, TOKİ, Kızılırmak sedde projesi, gençlik merkezi, Yeni Şehir Stadı, kapalı spor salonu, yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, proje ve hizmetleri başta olmak üzere birçok hizmetin gelmesinde emeği ve katkısı olanlara, sadece bugün için değil gelecek adına da şükran beslenme vesilesidir.

n

n Biz Bafralılar olarak vefalı insanlarız. İlçemize ve insanlarımıza hizmet edenleri asla unutmaz, sevgi ve saygıyla anarız. Bu Bafra insanının asaleti ve büyüklüğüdür. Dünden bugüne ilçemize ve insanlarımıza kim hizmet ettiyse Bafralılar olarak onları yad etmekteyiz. Bu duygu ve düşünceler ile:

n

n Önemli hatta çok önemli olduğunu düşündüğümüz bu projeleri ilçeye kazandıran eski Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç, Milletvekilimiz Sayın Ahmet Yeni ve tüm bölge milletvekillerimize teşekkür ediyoruz.

n

n Üzerine düşeni fazlasıyla yerine getireceğinden emin olduğumuz yeni Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın A. Çağatay Kılıç’a ise başarılar diliyoruz.

n

n

n

n

n