Bayram Ok, Abi yepyeni ve güçlü bir gazete kurulacak, tüm Türkiye bu gazeteden bahsedecek dediğinden bu yana tam 10 yıl geçti.

Gazetenin başında baba diye hitap ettiği Necdet Uzun olacağını, abi diye hitap ettiği Okan Aralan ın da olduğunu söylemişti, heyecanlıydı. O zamanlar, o heyecanı birlikte yaşamıştık.

10 yıl, az bir zaman değil aslında insan ömrünü hesaba katarsak. Neler yaşandı, acısıyla tatlısıyla yaşamın bizlerden neler alıp götürdüğünün hesabını bile yapamayız.

Ama bu 10 yıllık zaman diliminde Samsun a ve bölgemize Bayram Ok un da bahsettiği gibi, Türkiye çapında adından bahsettiren ve yerel gazetecilik açısından önemli yeri olan bir gazete ortaya çıktı.

Böylesi bir gazetecilik başarısına imza atan Necdet Uzun yönetimindeki kadroyu kutluyorum. Tabi ki bu arada başarılı bir gazetecilik örneğini sergileyecek kadroyu bünyesine alarak yola çıkan, tüm maddi ve manevi şartları gözünü kırpmadan ortaya koyan Borsan yönetimini de canıgönülden kutlarım.

Böylesi bir gazetede yer almam, benim için de ayrı bir onurdur. Gazetede yer alan ekipten tutun da en tepedeki patronlarına kadar harika bir birliktelik sergileniyor tüm camiada.
Camia diyorum çünkü, sadece gazeteyle yola çıkılmıştı ama Haber Radyo, Haber Hayat dergisi oluşturuldu, HaberAKS TV yi de bünyesine alarak büyük bir sektör oldu Haber Medya adı altında, ünü de Türkiye de iyi bir yerde. Yerel gazetecilik açısından 3. büyük yayın organı şu an elinizdeki gazete, tekrar kutluyorum bu güzel ekibi... Başarılarınız daim olsun...

Ben her gün tiryakisiyim Haber Gazetesi nin...