2014 te hayatınızın bir parçası olan insanlara teşekkür videoları biraz komik ve hiç de gerçeğe uymuyor bence.

2014 te iyi göründüğüm kesin ve uzun yıllar hayatımda olan insanlarla birlikte olmak güzel yeni insanlar için bunu söyleyemeyeceğim. parçası oldukları için de ayrıca hiç mutlu olmadım fakat küçük bir parça olmaları sorun değildi.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Süslü ya da şık takım elbiseli kişilerin ya da siyasetle uğraşan politikacıların insansıların karakteri ve kendisi arasında sorun var bence.
Giydiği kıyafetine ya da konumuna itibar edip saygı duyup yalakalık yapanların, kişiliği oturmamış insanların neslinin tükenmiş olduğu müjdesini vermek isterdim..

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
İnsanlar birbirlerini düşüncelerinden dolayı kurban etmeyi bırakmalı. İnsanların hangi görüşe ait olduğu onları ilgilendirir. Ben hem sağım hem solum . İki elim var benim iki ayağım iki gözüm biri sağda biri solda ikisinden biri olmasa yarımım ben. YÜCE ALLAH dünyadaki her şeyi böyle yaratmış ki birbirini tamamlasın diye o tamamı bölmeye çalışanların sonucunda çıkıyor savaşlar ve ölüyor insanlar. Ben sevgi insanıyım bir karıncayı suyun içinden kurtaran bir yüreğe sahibim. İlla bir ideolojiye sahip olmak istiyorsak; bu kendin gibi görünmekle başlamalı bir bardak çay sonrası arkasından insan satılmamalı.

Ey genç;
Cömertlikte ve yardım etmede akarsu gibi ol
Şefkat ve merhamette güneş gibi ol
Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol
Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol
Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol
Hoşgörürlülükte deniz gibi ol
Ya olduğun gibi görün
Ya göründüğün gibi ol
Hz.Mevlana

Üç top kefendir yaşamın gerçeği.
Kimse kendisinin kim olduğunun bile farkında değil sadece olduğunu sandığı . Sevgili Ahmet TELLİ şair arkadaşım ben onun şiirilerini ve yüreğini çok seviyorum. İnsanlar özgür doğar ve insanlar onları tutsak yapar ya sevgiye ya düşüncelere ya da bencilliğine.
Ve ben şairim.
Namus işçisiyim yani
Yürek işçisi.
Korkusuz, pazarlıksız, kül elenmemiş,
Ne salkım bir bakış
Resmin çekeyim,
Ne kınsız bir rüzgar
Mısra dökeyim.
Oy sevmişem ben seni…

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Bugün benim doğum günüm, bir yaş daha ilerliyorum yeni hedeflerim var güzel işler yapmayı düşünüyorum.
Pazar günlerini çok severim bir de pazar kahvaltılarını ama salaş bir yerde.
Kader kısmet işte 24 saat nöbet tutuyor olacağım hastanede ne yapalım bu da böyle olsun. Şanssızlık diye düşünmüyorum kim bilir kaç kişiye bugün şifa olacağız ve güzel dualarını alacağız.
Geride bıraktığımız yıllardan öğrendiğimiz en acı şeyin tecrübeler olduğunu düşünemiyorum neden mi ? Çünkü bu bizi biraz daha korkak ve insanlara uzak ürkek yapıyor yapmasına ama yine güvenmeyi deneyeceğiz öğrenmeye devam edeceğiz.
Ne diyoruz tüm güzel yürekleri insanlara güzellikler getirsin yeni yaşlar ve yeni yıl.
Hayalini kurduğunuz güzel UMUTLARIN gerçekleşmesi dileğiyle. SEVGİLER