Samsun Büyükşehir Belediyesi ne yeni atamalar yapıldı geçtiğimiz hafta.Samsun Makina Mühendisler Odası Başkanı Kadir Gürkan ın, Basın-Yayın ve Halkla ilşkiler Dairesi Başkanı olarak ataması yapıldı.Tabi ki iş sadece basından ibaret değil işin içinde halkla ilşkiler de var, kaldı ki basın kısmı ise yıllardır şu andaki elinizdeki Haber Gazetesi nde beraber köşe yazarlığı da yapıyoruz Kadir Beyle, yabancısı değil yani bu camianın.
Sosyal yönü itibarıyla girişken, çok etkin bir kişiliktir,sağlam dostluklarla tanış olduğumuz bir şahsiyettir Kadir Gürkan.Bu görevi ona verenleri mahcup etmeyecek karaktere de sahiptir aynı zamanda. Y.Ziya Yılmaz da deyim yerindeyse çürük tahtaya basacak kişi değildir.
Fen İşleri Dairesi Başkanlığı na da bu görevi vekaleten yürüten Serkan Çam ı asaleten atamış Başkan Serkan Bey de sağlam ve köklü bir ailenin çocuğudur. Babası Sebahattin Çam, yıllardır sendikacılığın duayenlerindendir,eski siyasetçilerindendir Samsun da, bizlerin de ağabeyidir, dostudur, arkadaşıdır.

Bu iki karara baktığımızda diğer atamalara bakmıyorum bile. Bakmıyorum çok çok isabetli bir kararla Samsun un iki güzel evladı daire başkanlığı görevine getirilmiş, diğerleri nasıl yanlış olsun ki.Öyle diyorum çünkü atanan öbür kişiler hakkında bir bilgim yok, benim eksikliğimdir ama tanımıyorum.Az önce de belirttiğim gibi çok yakınen tanıdığım iki kişi aynadır aslında Başkanın taktir ettiği tasarruflarında.
Tebrikler Yusuf Ziya YILMAZ a, Çok güzel bir gelişme Samsun un yetiştirdiği evlatlarına değer verdiği ve yönetime dahil ettiği için..
Başarılarınız hep Samsun için olsun, yolunuz açık olsun,sizleri izlemeye devam edeceğiz.
Başarılarınız bizler için bir onur vesilesi olacaktır,bundan hiç mi hiç kuşkunuz olmasın.