Zor günlerdeyiz,baskılar arttı,insan öldürmeler çoğaldı, hem de toplu katliamlar yapılarak gencecik insanlara kıyılıyor.Bir yandan da emniyet ve askeriye mensupları hedef halinde gözünü kırpmadan öldürülüyor şu güzelim ülkemde insanlar.
Evet, tedirginiz çok tedirginiz, kim ne derse desin tedirginiz.Sosyal medyaya bakıyorum biz kardeş değiliz mesajları.Büyük bir oyunun parçası haline geldiğimizin farkında değiliz.
Düşüncelerine katılalım ya da katılmayalım bu güzel yurdun insanları birbirinden farklı bile düşünseler, birbirlerine kast etmez, gizli eller devrede.Amaç Ortadoğu yu yeniden dizayn etmek,oradaki petrolleri kendi idaresine almak ya da elden bırakmamak.Huzuru bozmak,bir türlü nifak sokularak insanları kenetletmemek,birleştirmemek,ayrıştırmak.
Türkiye de de insanları akla mantığa aykırı düşünceler içine sevk edip istedikleri oyunu oynamaktır egemen güçlerin amacı..
Gördüğümde hayretler içinde kaldığım,adeta şok olduğum bir paylaşımdan da söz etmeden geçemeyeceğim. Fındık bahçelerinde Kürt işçi çalıştırmayalım paylaşımı.
Allah aşkına bu nasıl bir mantık.Yıllardır bölücülük,bölücülük diye ortalığı inlettik,bölücülük deyince hemen aklımıza PKK geliyor ama böylesi bir mantıkla böylesi bir paylaşım sizce bölücülüğün daniskası değil mi ?
Ne demek Kürt işçi istemiyoruz,Kürt komşu istemiyoruz,Kürt esnaf istemiyoruz.
Amaç tam da buydu,Türkiye Cumhuriyeti ndeki ulusal yapıyı parçalamak,bölmek.Zaten son yıllarda da moda olmuştu ülkemizde ne kadar alt kimlik varsa hepsini ayrı ayrı üstüne basa basa telaffuz etmek,anadillerinden,özel haklarından vs. söz ederek oy avcılığı yapmak,olacağı buydu.
Her şeyden önce bu ülkenin adı Türkiye Cumhuriyeti (TC) dir,Türkiye Birleşik Devletleri değil.Bir yandan Türk-Kürt kardeşliğinden dem vurup bir yandan da en iyi Kürt ölü Kürttür,dahası da var,bahçelerimizde Kürt işçi çalıştırmayalım gibi saçma-sapan düşüncelere prim vermeyelim.
Bizi biz olmaktan Türkiye Cumhuriyeti nin birliğini bozmaktan başka hiçbir amacı olmayan böylesi sakat düşüncelerden kendimizi arındıralım,tüm bozgunculara ve işbirlikçilere rağmen,
özellikle de böylesi günlerde çok ihtiyacımız var birliğe,beraberliğe ve de kardeşliğe...