Final yapan 'İçerde' dizisindeki rolüyle şöhrete kavuşan 'Minik' lakaplı Seyithan Özdemir, farklı bir karakterle ekranda olacak.

Genelde koruma rollerini oynayan Özdemir, bu kez bir korku filminde yer alacak. Çekimleri Samsun'da yapılacak film için şehre gelen Minik, yeni projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

"İNSANLAR TARAFINDAN TANINMAK ÇOK GÜZEL BİR DUYGU"


Ünlü olduktan sonra tanınmanın çok güzel bir duygu olduğunu ifade eden Seyithan Özdemir, 'Samsun'a sinema filmi projesi için geldim. Çok güzel bir film olacağını düşünüyorum. Umarım halk beğenir. Belli bir süre Samsun'da kalıp film çekimlerini tamamlayacağız' dedi.

'DEĞİŞİK BİR ROL OYNAYACAĞIM'


Özdemir; 'Oyuncu olmadan önce yakın koruma olarak görev yapıyordum. 6-7 senedir rol almaya başladım. İçerde dizisinde 'Kebapçı Celal' karakterinin koruması rolünü oynadım. Halk bu rolde beni çok sevdi. Çok olumlu tepkiler aldım. Bu projede ise değişik bir rol oynayacağım. Umarım bize iyi gelir. Yeni filmimizin bütün çekimleri Samsun'da gerçekleşecek. Korku ve dram ağırlıklı filmde rol alacağım. Samsun'a ayak basar basmaz insanlar yoğun ilgi gösterdi. İnsanlar beni görünce hemen tanıyorlar. Tanınmak çok güzel bir duygu. Umarım bu işte de başarılı oluruz' dedi.

Posta