Samsun Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü ile Atakum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Dostluk ve Spor Şenliği'nde voleybol kategorisinde Terme Kız Yurdu'nu 3-0 yenen Turgut Özal Kız Yurdu şampiyon oldu.

NEFES KESEN FİNAL

Samsun Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü ile Atakum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Dostluk ve Spor Şenliği renkli görüntülerle sona erdi. İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvanın finalinde Terme Kız Yurdu ile karşılaşan Turgut Özal Kız Yurdu, rakibini 25-22, 25-16 ve 25-19'lut setlerle 3-0 mağlup ederek şampiyon takım oldu. 12 Mart'ta başlayan şenliğin son turnuvası olan voleybol da dereceye giren takımlar yapılan ödül töreniyle kupa ve madalyalarını aldı.

DEMİRKIRAN VE KASAPOĞLU VERDİ

6 takımın katıldığı turnuvada şampiyon Turgut Özal Kız Yurdu kupasını KYK Samsun İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu'nun elinden aldı. İkinci olan Terme Kız Yurdu takımı kupasını Atakum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Demirkıran takdim etti. Turnuvanın dostça geçtiğini belirten Mustafa Demirkıran, "Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt'a bizlere herzaman vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.