AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, 29 Eylül tarihinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Yahya Acar'ın Mısmılağaç Mahallesi'nde ikamet eden babası Arslan Acar ve kardeşlerine taziye ziyaretinde bulundu.

ÖMER HALİSDEMİR'İN ARKADAŞIYDI

Cenazeye katılamadığı için üzüntüsünü dile getiren Karaaslan, "Çok büyük bir değerimizi kaybettik. Öz geçmişini okudum. 15 Temmuz şehidimiz Ömer Halisdemir'in arkadaşıymış. Allah'ım cennetinde buluştursun sizleri. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın da sizlere selamı var. Mekanı cennet olsun." dedi.

RÜYADAN AĞLAYARAK UYANDIM

Şehit babası Arslan Acar, oğlunun şehit düşmesinden 3 gün önce rüyasında şehit olduğunu gördüğünü belirterek, "Rüyadan ağlayarak uyandım sadece kızıma söyledim. Oğluma bir şey söylemedim. Morali bozulur diye. Bir şey olmayacak, rüyaymış derken çok geçmeden, üç gün sonra haberi geldi." diye konuştu.

Ziyaretin ardından baba Acar'a Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı armağan eden Karaaslan, daha sonra şehidin kabri başında dua etti.

Ziyarete AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Havza Belediyesi Başkan Vekili İsmail Kurkmazlı, AK Parti Havza İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir ve partililer katıldı.