Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün basketbol okulu sürerken, bayan antrenörler Meftun Atalı, Serenat Demir ve Ayşe Günay 9-12 yaş arasındaki miniklere eğitimler veriyor. Antrenör Meftun Atalı, İlkadım Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün desteğiyle sporcuları kulüp çatısı altında toplayacaklarını belirtti.

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün basketbol okulu çalışmalarını sürdürüyor. 9-15 yaş arasında 70'in üzerinde sporcunun bulunduğu okulda bayan antrenörler Meftun Atalı, Serenat Demir ve Ayşe Günay sporculara eğitimler veriyor. Antrenör Erdem Işık'ın da destek verdiği spor okulu haftanın beş günü çeşitli yaş kategorilerine göre antrenmanlar yapıyor. Antrenör Meftun Atalı, "Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Atakum ve İlkadım Halk Eğitim Müdürlüğü'nün destekleriyle spor okullarımız çalışmalarını sürdürüyor. Şu anda iyi bir potansiyel yakaladık. 70'in üzerinde sporcumuz var. Bu çocuklarımızı İlkadım Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından kurulacak kulüpte toplayıp, müsabakalara çıkaracağız. Şu anda birçok branşta hizmet verecek olan bu kulübün altyapı çalışmaları düzenleniyor" diye konuştu.

YAKIN İLGİ...

Antrenörler, minik sporcularla yakından ilgilenirken, onlara basketbol temel eğitimleri veriyor. Oldukça renkli geçen çalışmaları veliler de takip ediyor.

Selçuk KAYA