Düzenlenen törene Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, İlçe Müftüsü Ali Canbolat, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Erarslan, Niksar Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Adnan Ünsal ile yönetimi, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Programda açılış konuşması yapan Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Niksar'da tüm engeller aşılana kadar çalışmaların süreceğini belirtti. Başkan Özcan burada yaptığı konuşmada 'Bugün burada engelli kardeşlerimiz için hazırladığımız engelsiz parkın açılışını gerçekleştireceğiz. Bizler büyük bir aileyiz. Bu aile ortamında her kesime hizmet etmek için çalışıyoruz. Bizler Niksar'da engelleri aşmak için tüm gücümüzü ortaya koyacağız. Bu yaptığımız hizmetlerin karşılığında ise sizlerden tek bir isteğimiz var. O da dua. Bu millet, bu bayrak, bu ezan ve vatan evlatlarımız için sizlerden dua bekliyorum. Allah'ım yapmış olduğunuz duaları kabul eylesin' dedi.

Niksar Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Adnan Ünsal ise yaptığı konuşmada, engelli bireyler için yapılan çalışmalardan dolayı Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan'a teşekkür etti. Geçtiğimiz gün Engelli Hizmet Aracı ile Samsun'a gezi düzenlediklerini belirten Ünsal 'Başkanımızdan Allah razı olsun. Bizler için tahsis ettiği Engelli Hizmet Aracı ile Samsun'a gezi düzenleyerek, orada bulunan Engelliler Derneğimizi ziyaret ettik. Dernek yetkilileri Samsun'da böyle bir araç olmadığını bizlere söyleyerek, çok şanslı olduğumuzu belirtti. Ayrıca yolda trafik polisi bizi durdurarak bu hizmeti sağlayan belediye başkanınıza selamlarımı ve saygılarımı iletin diye bizlere bir görev verdiler. Belediye başkanımız bizlere engelsiz bir şehir hazırlıyor. Yapmış olduğu hizmetlerden ötürü tüm dernek üyelerimiz adına Belediye Başkanımız Özdilek Özcan'a şükranlarımı sunuyorum' diye konuştu.

Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Ali Canbolat tarafından yapılan dua ile parkın açılışı gerçekleştirildi.