PTT 1. Lig'in 33. haftasında deplasmanda 1461 Trabzon'la karşılaşacak olan Denizlispor, bu maçın hazırlıklarına başladı. Her iki takım içinde final havasında geçecek olan maçın hazırlıklarına moralli başlayan yeşil-siyahlılarda antrenmana Şaban, Cenk, Leandrinho ve Furkan'ı teknik heyetin dinlendirdiği kaydedildi.

Denizlispor Teknik Direktörü Koray Palaz, antrenman öncesi oyuncularıyla saha içinde kısa bir toplantı yaparken, bazı oyuncularla da baş başa görüştü. Oyunculara, saha içinde yapmaları gerekenleri aktaran Palaz, takıma güvendiğini söyledi.

1461 Trabzon maçının finallerin finali olduğunu kaydeden Denizlispor Teknik Direktörü Koray Palaz, 'Boluspor maçına galibiyetten başka bir şey düşünmeden çıktık ve istediğimizi aldık. Oyuncularım terlerinin son damlasına kadar mücadele ederek puanları hak ederek aldılar. Biz haftalardır iyi futbol oynayıp, karşılığını ise zaman zaman alabiliyoruz. Önümüzde hayati iki maç kaldı. 1461 Trabzon maçı finallerin finali olarak gözüküyor. Bu maçta kazanmamız gerekiyor. Takımımızın havası gayet iyi. Oyuncularımız uygulamak istediğimiz oyun formatına karşılık veriyorlar. 1461 Trabzon maçında sahadan mutlu ayrılan taraf biz olacağız. Ben takımıma güveniyorum' dedi.