Samsunspor Taraftardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Fazlı Abdik, yönetimi eleştiren Celil Sağır'a çok sert tepki gösterdi.

Abdik, "Celil önce geçmişine, oynadığı maçlarda yaptığı entrikalara baksın. Buradan Celil'e sesleniyorum, bir tane onursuz, gurursuz yönetici ismi söylesin" dedi

ANLAMIŞ DEĞİLİM


Samsunspor yönetimine sosyal medya üzerinden yüklenen eski futbolculardan Celil Sağır'a, Taraftarlar Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Fazlı Abdik'ten çok sert tepki geldi.

Abdik, "Celil Sağır, yönetimimde olduğum Erkurt Tutu başkana ve yönetimine yükleniyor. Öncelikle ben 2008 yılında şu anda AK Parti Samsun Milletvekili olan Fuat Köktaş'ın yönetiminde de yer aldım. Bir dönem görev yaptım. İki dönemde Erkurt Tutu başkanlığındaki yönetimdeyim. Bu iki yönetimde de bir tane onursuz, gurursuz yönetici arkadaşımı göremedim. Gurursuzluk, onursuzluk neye göre söyleniyor. Anlamış değilim. Biz 1,5 dönemde 24 milyon lira para bulduk, ürettik. Gecemizi gündüzümüze kattık. Millet tatil yaparken, deplasmanda havaalanlarında yattık" diye konuştu.

CELİL KENDİNE BAKSIN
Fazlı Abdik şöyle devam etti: "Başkanımız dahil bizler, insanlara derdimizi anlatsak da sitemkar olmadık. Bunları severek, isteyerek, memleketimin takımı, tek markamız, tek sevdamız Samsunspor için yaptık. Celil Sağır'ın bu açıklamalarına anlam veremiyorum. Buradan Celil Sağır'a sesleniyorum. Bir tane gurursuz, onursuz yönetici ismi söylesin. Samsunspor'daki yöneticiler, Celil'in hakkında konuşmaya kalkarsa, emin olun Celil Sağır, evinden sokağa çıkamaz. İnsanlar önce kendilerine bakacak, ondan sonra başkasına suç atacak. Celil, önce kendi arkasına dönsün baksın, oynadığı maçlara yaptığı entrikalara baksın. Evine gelen hacizde evinde bulunan aletleri anlatsın. Yok öyle üç kuruşa, 5 köfte."

Selçuk KAYA