PTT 1. Lig'in Play-off yarı final mücadelesinin ilk turunda Elazığspor, sahasında Adana Demirspor'u 3-2 mağlup etti. Maçın ardından Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Takımların 34 haftalık emeklerinin karşılığını alacakları için gergin bir maç olduğunu vurgulayan Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, 'Sonuç olarak maddi, manevi takımlar adına korkunç kayıpların olduğu bir maç olacaktı. Buna rağmen taraftarlar, rakiple değil de takımıyla uğraşırsa başarılı olur onun örneğini verdiler. Bizi burada çok iyi ağırladılar. Biz başka kentimizde top oynamaya gitmedik, antrenman yapmaya gittik. Orada gördüğümü muameleyle burada gördüğümüz muamele çok ayrı ve farklıydı. İyi ki burada çalışmışım ve böyle insanların başında kısada olsa bir görev yapmışım' dedi.

"BİZİM İÇİN GÖLLÜ BİR MAĞLUBİYET OLDU"

Deplasmanda atılan göllerin değerli olduğunu söyleyen Vural, 'Bizim için göllü bir mağlubiyet oldu. 1-0'lık ve 2-1'lik kazançlarımız bize tur atlatacak. Kolay şeyler değil. Çünkü maçın geneline bakıldığında biz rakibin attığı golleri küçümsemiyoruz ama yaptığımız her hata ve atılan her top gol oldu. Bunun dışında son dakikada kaptırdığımız bir top da soldan Halil'in geldiği durum var. Atılan golün dışında pozisyon sayısı çok fazla değil. Ama sonuç olarak cevap verdik. Sonunda tabii çok zaman kalmamıştı. Maçta Elazığspor'un 3-2'lik galibiyeti ile sonuçlandı. Futbolcularımın geldiğim günden beri bu kadar gergin oynadıkları bir maç görmüyorum. Sonuç olarak bu bir konsantrasyon kaybında başka bir şey değil. Orada bizim çocuklarımız olmasa, bu kadar rahat topa vurulup 3 atılan yan topun gol olması mümkün değildi. Ama futbol böyle bir oyun' diye konuştu.

"KÖTÜ OYNAYIP YENİLDİK"

Futbolun hataya hiç gelmediğini ve kendileri adına toparlanmak adına kısa dönemleri olduğunu da ifade eden Vural, 'Ogün bu takıma çok şey katmış. Onu ve Elazığspor'u tebrik ediyorum. Bu maçlarda rakipten çok kendiniz mücadeleniz önemlidir. Biz kendimizle mücadele ederken bu konuda çok iyi değildik. Çünkü kafada o kadar büyütülüyor ki her şey. Olmazsa diye düşünülürse maalesef oynayacağınız kadar oynayamıyorsunuz. Bugün takımımın oyununun ötesinde mücadelesi beni mutlu etti. Maça hep asıldı. Ama kapasitesi ortada bir takım. İnşallah önümüzdeki 4 günlük bir süreden sonra oynayacağımız maçta asıl çehremizi gösterip, burada taraftarların, Elazığspor'a verdiği destekle takımını teşvik ettiyse şimdi sıra bizde. Bizim şimşeklerin sırası geldi. Onlarda takımlarına vereceği destekle seyirci avantajının ne olduğunu en azından burada gördük ve orada da görmek isteyeceğiz" şeklinde dile getirdi.

Kötü oynayıp yenildikleri dile getiren Vural, 'Başka bir izaha gerek yok. Kötü oynadık. Oyuncularım kendiyle ilgili mücadeleleri kazanamadı. Çünkü maddi manevi çok önemli kayıplar var. Bu takım bu değil. Yoksa rakiple alakası yok. Psikolojik bir olay. Kitlendi kaldı. Bu çocukların hiç biri bu gördüğüm çocuklar değil. Demek ki bu 4 günde bu konu daha farklı bir boyutta çalışılacak. Sanırım evimizdeki maçta artık bu sorunu çözmüş olarak oynarız' diyerek sözlerini tamamladı.