Multigroup Alanyaspor'un 27 Mayıs Cuma günü Adana Demirspor ile oynayacağı PTT 1. Lig Play-off Final maçının toplantısı Konya Arena Torku Stadı'nda yapıldı. Toplantıya TFF yetkilileri, iki kulübün temsilcileri ve emniyet yetkilileri katıldı.

Multigroup Alanyaspor Genel Koordinatörü Mevlüthan Çavuşoğlu, toplantıda alınan karara göre Multigroup Alanyaspor Kulübü'ne stadın doğu ve güneyi olarak belirtilen Maraton tribünlerinin tahsis edildiğini söyledi.

Bilet fiyatlarının Maraton Tribünü 35 TL, kale arkalarının 15 TL olarak belirlendiğini kaydeden Çavuşoğlu, 'Karşılaşmanın biletleri yarın sabah saat 10.00'dan itibaren satışa çıkacak. Bilet satışı Alanya'daki gişelerden ve internetten yapılacak. Alınan karara göre maç günü statta bilet satışı yapılmayacak. Maç günü sadece internet üzerinden satış yapılacak. Her iki takımın taraftarları Konya'ya saat 15.00'ten sonra sokulacak' dedi.

Çavuşoğlu, 'Araçlar şehir girişinde durdurulacak ve stada emniyet eskortuyla getirilecek. Taraftarların Alanya'dan maç günü en erken saat 10.00'da hareket etmeleri tavsiye edildi. Multigroup Alanyaspor'a ayrılan tribünlerine Adana Demirspor hariç tüm takımların Passolig kartlarıyla girebilecek. Passolig kartı olmayan taraftarlar stada kesinlikle alınmayacak. Adana Demirspor taraftarlarının arasına bu kulübün isteği üzerine Adanaspor ve Yeni Malatyasporlu taraftarlar alınmayacak. Multigroup Alanyaspor'a 18 bin 81 kişilik, Adana Demirspor'a 17 bin 919 kişilik tribün tahsis edildi' ifadelerini kullandı.