Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Mario Gomez ile birlikte, Galatasaray'ın futbolcusu Lukas Podolski basın toplantısı düzenledi. Almanya Milli Takım kampında basın mensuplarının karşısına çıkan ikili, Türkiye'deki yaşantıları ve gelecekleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Gomez, Beşiktaş'taki geleceğine EURO 2016 sonrasında karar vereceğini ifade ederken, 'Kendimi, kariyerimde daha önce hissetmediğim kadar iyi hissediyorum. Formdayım. Kendime güveniyorum.' dedi.

EURO 2016 SONRASINDA KARARINI VERECEK

Gelecek sezon için Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağı sorusunu yanıtlayan Gomez, 'Şimdilik plan yapmamaya çalışıyorum. Düşünmek istemiyorum ve tamamen turnuvaya hazırlanmak için konsantre olmaya çalışıyorum. Danışmanıma, turnuva boyunca kulüplerle ilgili hiçbir şey bilmek istemediğimi söyledim. Gelecek 5-6 hafta içinde bir karar verilmeyecek. Ondan sonra bakacağız. Sonunda ne olacağına turnuvadan sonra karar vereceğim.' ifadelerini kullandı.

PODOLSKI GALATASARAY'DA KALIYOR

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Podolski de, transfer iddialarını yalanlayarak transfer söz konusu değil dedi. Podolski; 'Şu anda Galatasaray'dayım. Transfer söz konusu değil. Gelecek sezon şampiyonluğu ve kupayı kazanmak istiyoruz.' diye konuştu.