Samsun Canik Belediyespor, Başantrenör Mehmet Can Öztürk'le yeni sezon için de anlaştı. Başkan Ercan Bayrak, "Kulübümüze hayırlı olsun. Aynı zamanda da Avrupa'ya katılım yazımız da geldi. Kura çekimi 27 Haziran'da Münich'de yapılacak" dedi

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ndeki Samsun Canik Belediyespor'da yönetim, mevcut başantrenör Mehmet Can Öztürk'le yeni sezon öncesi de anlaştı. Başkan Ercan Bayrak, "Hocamız ilk sezonunda kulübümüzü Avrupa kupalarına taşıdı. Kendisine bu başarısından dolayı teşekkür ediyorum. Yeni sezon öncesi de hem biz hem hocamız yeni sözleşme imzalamak istiyordu. Şartları değerlendirdik ve resmi imzaları attık. Kulübümüze hayırlı olsun" diye konuştu. Bayrak, Eurocup Women'a da katılma konusunda federasyondan resmi yazının geldiğini belirterek, "Yazı elimize ulaştı. Biz de en kısa zamanda katılacağımızı bildireceğiz. Kura çekimi 27 Haziran'da Almanya'nın Münich kentinde yapılacak. İyi bir kura çekip, şehrimizi Avrupa'da başarıyla temsil etmek istiyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Osman Genç'in de çalışmalarından oldukça memnun olduğu Başantrenör Mehmet Can Öztürk, ilerleyen günlerde Samsun'a gelerek resmi sözleşme imzalayacak.

Selçuk KAYA