Spor Toto 2. Lig Play-off Finali'nde Gümüşhanespor'u 2-0 ile geçen ve PTT 1. Lig'e çıkmaya hak kazanan Bandırmaspor'a Bursaspor'dan müjdeli haber geldi.

Bursaspor Başkanı Ali Ay tarafından yapılan açıklamada, gelecek sezon için Bandırmaspor'a 5-6 futbolcunun kiralık olarak verileceği ifade edildi. Yapılan bu açıklamayla birlikte Bursaspor ile Bandırmaspor'un yakın ilişkileri gözler önüne serilirken, gelecek sezon Bandırmaspor'un iddialı bir kadro kuracağı düşünülüyor.

30 MAÇIN ÜSTÜNDE OYNARLARSA PARA ALMAYACAĞIM

Bursaspor Başkanı Ali Ay, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı;

'Bursaspor bünyesinde 52 futbolcu var. Bunların oynayanlarını biliyorsunuz. Bir kısmı Yeşil Bursa'da, bir kısmı da yeni katılacak olan gençlerimiz. Ben de gençleri oynatmaktan yanayım. Hocam ile zaten konuştum. Bursaspor eğer tekrar şampiyon olacaksa bunu altyapıdan arkadaşlar ile yapacak. Şampiyonluk yılında da 4-5 oyuncumuz altyapıdandı. En az 4-5 tane oyuncumuz bu sezon Bursaspor A takımında oynayacaklardır. İsmail Ertekin hocamız ile görüştük. Oynamayan 5-6 arkadaşımıza Bandırmaspor'da kiralık olarak oynamasını sağlayacağız. Dedim ki 30 maçın üzerinde oynarsa 5 kuruş para almayacağım dedim. Kendisi de kabul etti. Bir kısmını da oraya göndereceğiz. Allah'ın izniyle gelecek sezon daha çok gençler ile oynayacak hale geleceğiz' dedi.