Bugün Manisa'ya gelen futbolcu 19 Mayıs Stadyumu Kulüp Yönetim Merkezi'nde Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen ve Genel Sekreter Hakkı Övünç ile bir araya gelerek sözleşme imzaladı. Başkan Abdullah Mergen, Dimov'un Manisaspor'a katkı sağlayacak bir isim olduğuna inandıklarını belirterek, 'Dimov yeni sezon öncesindeki ilk dış transferimiz oldu. Bu birlikteliğin her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum' dedi.

Dimov ise yaptığı açıklamada, 'Manisaspor gibi geçmişi de büyük olan bir camia ile anlaşmaya vardığım için mutluyum. Manisaspor geleceği de iyi olacak camialardan birisi olduğu için buradayım. Çok iyi tanıdığım bir hocayla çalışacak olmak benim ayrı bir avantaj. Takımım ile Süper Lig'e yükselmek buradaki hedefim olacak' diye konuştu.

DANİEL SVETOSLAVOV DİMOV KİMDİR?

21 Ocak 1989 Bulgaristan doğumlu futbolcu stoper mevkiinde görev yapıyor ve ön libero olarak da forma giyebiliyor. Bulgaristan Milli Takımı formasını da giyen Dimov profesyonel kariyerine Bulgaristan'ın Chernomorets Burgas takımında başladı. Sırasıyla Levski Sofia ve İsrail Maccabi Petah Tikva formalarını giyen 27 yaşındaki futbolcu geçen sezon Denizlispor'da 21 maçta görev aldı ve 1 gol kaydetti.