Denizlispor Teknik Direktörü Koray Palaz, özel açıklamalarda bulundu. Takımın başına şubat ayında geldiğini belirten Palaz, "Geldiğimizde 13 maç vardı. Bu 13 maçtan 21 puan toplayarak 15 puanlı bir takımı 21 puan toplayarak 36 puanla ligde bıraktık" diye konuştu.

"DENİZLİSPOR'UN YERİ SÜPER LİG'DİR"

Oyuncularının büyük bir performans gösterdiğini belirten Denizlispor Teknik Direktörü Koray Palaz, "Aslında kamuoyunda bu takım küme düştü diye lanse edildi. Böyle bir algı oluşmuştu. Şükürler olsun bu takımı ligde bırakmak bize nasip oldu. Tabi ki oyuncularımız ciddi anlamda büyük bir performans gösterdiler. Camianın bütünleştiğini söyleyebiliriz ve bunun karşılığında da Denizlispor ligde kaldı. Denizlispor'un asıl yeri zaten Süper Lig'dir. Fakat son dönemlerde yapılan yanlışlar ve bir takım stratejik hatalar Denizlispor'u PTT Lig'e sürüklemiştir. Denizlispor inşallah Süper Lig'e çıkacaktır. Denizlispor bir marka takımıdır. O nedenle bu takımda olmak gurur verici oldu ama bu takımın ligde kalmasını sağlamak bizim için daha bir gurur verici oldu" ifadelerini kullandı.

'DENİZLİSPOR'A 3 BUÇUK 4 AY İÇİN GELMEDİM'

Beşiktaş kulübünden ayrılarak Denizlispor'a gittiğini belirten Palaz, 'Beşiktaş'tan Şubat ayında ayrıldığımı düşünürsek, Denizlispor'a 3 buçuk 4 ay için gelmedim. Dolayısıyla sözleşmemizde takım ligde kaldığı sürece sözleşme iki yıl uzar maddesi var. Şartlar oluştuğu takdirde ben takımda kalmak istediğimi, Denizlispor'u hedefe götürmek istediğime dair görüşümü yönetime bildirdim. Fakat bununla ilgili yönetimin kendi iç yapısında bir takım sıkıntılar var. Sayın Başkan Mustafa Şavluk'un devam edip etmeyeceğinde de bir takım sıkıntılar var. Bunlar çözülürse oturur konuşuruz" açıklamasını yaptı.

'BU TARZ DEMEÇLERİ HAK ETTİĞİMİ DÜŞÜNMÜYORUM'

Normalde sözleşmesinin iki sene otomatik olarak uzaması gerektiğini dile getiren Palaz, 'Oradan da bir takım demeçler geliyor. Tabi bu demeçler pek sağlıklı değil. Takımı ligde bırakmış bir teknik direktör olarak bu tarz demeçleri hak ettiğimi düşünmüyorum. Tabi Denizlispor'un yönetiminin de bununla ilgili düşünceleri vardır. Denizlispor'da geleceğimiz ile ilgili şu anda büyük bir soru işareti var. Hatta bence Denizlispor yönetiminin de geleceği bir soru işareti" dedi.

'DENİZLİSPOR HER GEÇEN GÜN KAN KAYBEDİYOR'

Denizlispor'un her geçen gün kan kaybettiğini belirten Koray Palaz, "Dün Recep Niyaz ve Dimov'la konuştum, Dimov bana ayrıldığını söyledi. Leandrinho'nun takımdaki geleceği belli değil. Tabi ki bunları düşünürseniz bunlar ilk 11'in sürekli oyuncuları. Denizlispor her geçen gün kan kaybediyor. Birisinin buna dur demesi lazım. Çünkü takım 3 hafta sonra kampa girmeli. Şehrin önde gelenleri en kısa zamanda bir araya gelerek 50 yıllık bir çınar olan Denizlispor'un toparlanması için bir şeyler yapmalı" diye konuştu.

"TELEFONLA GÖRÜŞTÜĞÜMÜZ BİRTAKIM KULÜPLER OLDU"

Koray Palaz, başka takımlardan teklif alıp almadığının sorulması üzerine, "İnsanlar sözleşmelerini yaparlarken belli bir periyot koyarlar. Denizlispor'da yakalamış olduğumuz başarıdan sonra bir takım kulüpler irtibata geçti. Denizlispor'daki geleceğimiz netleşmeli. Lig biteli 5 hafta oldu fakat Denizlispor'da bir kıpırdama yok. Bir tünel var fakat sonunda ışık var mı yok mu belli değil. Transfer sezonu açıldı, transfer yasağı var her geçen gün takım kan kaybediyor. Dolayısıyla telefonla görüştüğümüz bir takım kulüpler oldu. Gelen teklifleri değerlendiriyoruz. Fakat insanların hayatta bir duruşu olmalı ve ben bunu etik bulmuyorum. 5 haftadır ses çıkmıyor sanki bir beyin ölümü gerçekleşmiş gibi. Umarım en kısa zamanda Denizlispor'daki geleceğimiz netleşir" cevabını verdi.