Zeren, transfer yasağına rağmen hiçbir oyuncuya muhtaç olmadıklarını belirterek, "Kimse zannetmesin, transfer yasağı var bana muhtaçlar. Özverili olan, gerekli indiriim yapan takımda kalacak. Diğerleriyle yollar ayrılacak" dedi

GENÇLER YILDIZLAŞACAK
Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, transfer yapamayacak olmalarına rağmen hiçbir futbolcuya da mecbur olmadıklarını söyledi. Zeren, altyapıdan bir çok gencin forma beklediğini belirterek, "Bu sene kulübü ayakta tutma senemiz. Çalışanıyla, futbolcusuyla, yöneticisiyle, öz verili olacağız. Bu özveriyi göstermeyenlerle de yolumuzu ayıracağız. Çok istekli gençlerimiz var. Bu çocukları boşuna yetiştirmedik. 4-5 yıldır çalışıyorlar, onların içinden 3-4 yıldız çıkaracağız. Buna da mecburuz. Kimse zannetmesin, transfer yasağı var bana muhtaçlar. Fedakarlığı yapan kalacak, yapmayanla da devam edilmeyecek.

KİMSEYE MECBUR DEĞİLİZ
Zeren, "Bu takımdan kimler geldi kimler geçti. Ne usta ayaklar ne düzgün insanlar gördük. İyiler her zaman güzel sözlerle anılır. Zorluklardan kaçmayan, taraftarına, hocasına, yönetimine inanan, yıllarca kahrını çeken, sonucunda belki de hiçbirşey kazanmayan, dünyaları veren isimler geldi. Bize bu saatten sonra böyle oyuncular lazım. Formasını, takımını, kulübünü seven, başkanına, yönetimine inanan futbolcular lazım. Böyle isimlerle yola devam edeceğiz. Samsunspor'a böyle oyuncular yakışıyor. Böyle olmayanlarla da yollarımızı ayıracağız" dedi.

Selçuk KAYA