Samsun'un Bafra İlçesi'nde yürütülen "Sevgiye Uzanan Eller" ve "Umut Yıldızı" projelerine maddi manevi destekte bulunan hayırsever iş adamlarına teşekkür yemeği düzenlendi.

Yemeğe, Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Bafra İlçe Müftüsü İsmail Çiçek, Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan İrer, Umut Yıldızı Proje Koordinatörü Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amiri Mahmut Kurt'un yanı sıra projeye destekleyenler katıldı. Düzenlenen yemeğin ardından 'Umut Yıldızı' ve 'Sevgiye Uzanan Eller' projelerinde uygulanan çalışmalar slayt eşliğinde katılımcılara seyrettirildi.

ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞE GÜVENLE BAKSIN
Slayt gösterisinin ardından konuşan Bafra Kaymakamı Halis Arslan, "Bafra'da madde bağımlığına savaş açmak için Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün yürüttüğü 'Umut Yıldızı' projesi ve Kaymakamlığımızın yürüttüğü 'Sevgiye Uzanan Eller' projelerini destekleyen bu güzel işlerin arkasında güzel yürekli kahramanlar var onlar şuanda buradalar. Biz bu projeleri yürütürken kimseden para talep etmedik ancak sizlerden katkı istedik. Kiminiz aracını verdi, kiminiz forma aldı, kiminiz yemek verdi, kiminiz iş yerlerine bu çocuklarımızın hizmetine sundu biraz önce slayt gösterisinde gördüğünüz tablo bu çorbada tuzu bulunan güzel insanlar sayesindedir. Bizler bu projeleri çocuklarımız madde bağımlısı olmasın, sokaklarda istismar olmasın, cinsel istismarlara uğramasın, dilendirilmesin, sokaklara düşerek kötü işlere alışkanlıklara bulaşmasın, çocuklarımızın ayakları yere sağlam bassın ve geleceğe umutla baksın diye yapıyoruz. Bu güzel manevi yapılandırmada katkısı bulunan siz güzel yürekli insanlara canı gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

Ümit CEYLAN